Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám részegen megcsalja...

Anyám részegen megcsalja apámat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amikor azt hitte hogy nem halljuk kimentem a szobába és meghallottam,hogy azt mondja a barátnőjének,hogy "ugye nem feküdtem le vele"?Olyan részeg volt,hogy nem is emlékszik mit csinált..Undorodom az olyan emberektől,mint ő,két gyereke van és ilyet csinál..Apám meg nyalja a seggét,lesi minden kivánságát,pedig nem egyszer kapta rajta,hogy megcsalja,egyszer belépett a Facebookjába és írták neki hogy finom volt a csókod..De anyám ezt is kimagyarázta..Apám nem fog rájönni,én meg nem tudnák előállni és megmondani neki..
2017. júl. 16. 18:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%

Apád szagolja amit szakított. Anyád egy rossz k urva. Te pedig semmit nem tudsz tenni azon kívül hogy elmondod apádnak aki semmit nem fog csinálni vele ahogy eddig se.

Annyit tudsz tenni hogy amint lehetőséged lesz elköltözöl otthonról és nem kell szembesülnöd ezekkel a dolgokkal nap mint nap.

2017. júl. 16. 18:25
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben soha többé nem beszélnék anyámmal. Nem elég, hogy qrva, még iszákos is. Külön-külön is undorító, de együtt hánynom kell az ilyen nőtől. Apád helyében kidobnám az utcára és csókolgassa a qrva a csöveseket.
2017. júl. 16. 18:32
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Drága, fogalmad nincs semmiről, lehet, hogy apád 15 éve hozzá se nyúl, és örül neki, hogy más megteszi helyette. Sajnos sok ilyen házasság van :(
2017. júl. 16. 18:43
 4/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én vagyok csak ennyire erkölcsös,de ha nem nyúlna hozzám a férjem,diszkréten elválnak tőle és csak utána örülnék neki,ha más hozzámnyúl..
2017. júl. 16. 18:50
 5/25 anonim ***** válasza:
81%

3-as ez akkor sem megoldás, hogy megcsalja azt az embert, akitől van 2 gyereke és eltartja. :)

Nagyon sajnálom ezt az egészet kérdező, de szerintem is, amint teheted majd költözz el tőlük. Bizonyítékod sajnos úgysem lesz az előbb említett társalgásra anyád és barátnője között :/

2017. júl. 16. 19:01
 6/25 anonim ***** válasza:
22%

Ilyenkor szokott kiderülni hogy apu fétise az, hogy a szekrényben elbújva kukkolja végig, ahogy anyut megdöngeti egy alfahím. Gyakoribb fantázia mint azt gondolnánk.

Ennek aztán sok változata van, pl anyu randizik és apu otthon ránt rá a gondolatra, hogy anyut valahol épp döngetik.

Ezek mind olyan dolgok, amit a gyerek sosem tudhat biztosan, ami jobb is. Ha egyszer lesz gyerekem és megtudja hogy miket művelünk az anyjával, tuti megáll a növésben.

2017. júl. 16. 19:10
 7/25 anonim ***** válasza:
38%

Az az igazság, hogy a legtöbb nő félrekufircol, azaz csalja a párját.

(Ez alól csak az erkölcsi magaslatokon lévő Gyíkos nők a kivételek.)

2017. júl. 16. 19:34
 8/25 A kérdező kommentje:
Engem az valamiért nem vigasztal..
2017. júl. 16. 19:39
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem igaz. Gondolom magadból indulsz ki.

2017. júl. 16. 19:58
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
5, a pénz nagy úr. külön költözni nem tudnak, hát szépen megegyeznek, hogy mindenki járhat a maga útján, a látszatot meg fenntartják a gyerkek és a környezet kedvééért... :(
2017. júl. 16. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!