Amikor azt hitte hogy nem halljuk kimentem a szobába és meghallottam,hogy azt mondja a barátnőjének,hogy "ugye nem feküdtem le vele"?Olyan részeg volt,hogy nem is emlékszik mit csinált..Undorodom az olyan emberektől,mint ő,két gyereke van és ilyet csinál..Apám meg nyalja a seggét,lesi minden kivánságát,pedig nem egyszer kapta rajta,hogy megcsalja,egyszer belépett a Facebookjába és írták neki hogy finom volt a csókod..De anyám ezt is kimagyarázta..Apám nem fog rájönni,én meg nem tudnák előállni és megmondani neki..
ÚRISTEN szerintem hagyd a cs-ba és ne vedd észre akkor abból már tudja mi a válasz
2017. júl. 16. 20:46
12/25 anonim válasza:
"Ha egyszer lesz gyerekem és megtudja hogy miket művelünk az anyjával, tuti megáll a növésben." - Mesélj, miket? :D
Kérdező: jól érzed, hogy ez nem normális dolog. Ne legyél olyan, mint ő és kész. Apukád meg biztos, hogy tud ezekről. Nem akar róla tudomást venni. Ha az orra előtt kefélnének, akkor is elfogadná a magyarázatot, hogy a pasi csak megcsúszott a felmosáson és a kukija véletlenül csusszant be esés közben.
2017. júl. 16. 20:47
13/25 anonim válasza:
Sehol sem írta a kérdező, hogy az apja tartja el az anyját, csak azt, hogy lesi minden kívánságát.
A többire pedig nem tudok mit írni, az igazságot ők ketten tudják és nem biztos, hogy rád tartozik.
Ha anyukád ettől még jó anya, akkor az jó. A nemi élete nem tarzozik rád, ahogy rá sem a tiéd.
2017. júl. 16. 23:15
14/25 anonim válasza:
Dehogynem tartozik rá az anyja nemi élete. Egy család basszus. Nehogymár mindegy legyen valakinek, hogy az apját megalázza, megcsalja -e az anyja vagy fordítva. Őt is érinti a szégyen, válás. Aki pedig megcsalja a férjét, az nem lehet jó anya. Miért nem ? Gerinctelen, hazug, erkölcstelen példát mutat a gyerekének.
2017. júl. 17. 09:14
15/25 anonim válasza:
Egy ittas anya főleg nem lehet jó anya. Hogy lehet ilyen undorító egy nő ?
2017. júl. 17. 09:15
16/25 anonim válasza:
Már elnézést, de akkor tehát egy anya onnantól kezdve sosem ihat alkoholt? Mondjuk én sosem iszom, de nem mernék elítélni senkit és azt mondani rá, hogy csak azért rossz anya, mert van egy felnőtt gyereke és mégis inni mert. Azt pedig nem tudjuk, hogy miért teszi azt, amit teszi, a gyereknek meg baromira semmi köze a szülei nemi életéhez.
2017. júl. 17. 10:22
17/25 anonim válasza:
Minek iszik, aki nem bírja? Anyád nem alkoholista véletlenül? Egyébként annyit tudsz tenni, hogy tanulsz a szüleid életéből, és ha neked ez nem tetszik, akkor te másképp csinálod. Az ő életüket ők már elcseszték maguknak, nem a te dolgod helyrehozni. Te a saját életedért felelsz.
2017. júl. 17. 10:33
18/25 anonim válasza:
"nem mernék elítélni senkit és azt mondani rá, hogy csak azért rossz anya, mert van egy felnőtt gyereke és mégis inni mert" - Alapvetően nem az a probléma, ha egy felnőtt ember alkoholt iszik. Én is fogyasztok alkoholt, de képes vagyok tartani a mértéket és max. annyi történik, hogy elalszom tőle, de nem csinálok alkoholmámorban olyan dolgokat, amikre aztán nem emlékszem, nekem tiniként és főiskolás koromban sem volt buli hülyére részegedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!