Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám megcsalja a pasiját,...

Az anyám megcsalja a pasiját, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónappal ezelőtt rájöttem h anyukám biztosan megcsalja a pasit akivel már vagy egy éve jár és velünk él. Nem tudom miért csinálja, annyira boldognak tűnnek együtt......és a pasi is jófej, kedvelem, nem akarom h anyám összetörje a szívét, de nem akarom elárulni anyámat. Emiatt egyre kevesebbet vagyok vele, és nem tudok már úgy tekinteni rá mint régen, persze tudom h ettől még a mi kapcsolatunknak nem kéne semmit sem változnia, de ez van. Mit tegyek?
2016. dec. 24. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Semmit! De tényleg!

Nem a te dolgod.

2016. dec. 24. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Ezt anyukáddal beszéld meg, és majd ő eldönti, mi lesz. Te ne avatkozz bele.
2016. dec. 24. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Az ő élete, úgy cseszi szét ahogy akarja, csak neked ne legyen károd belőle.
2016. dec. 24. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Aki azt írja, hogy nincs hozzá köze a kérdezőnek, annak vagy sosem volt normális kapcsolata a szüleivel, vagy nincsen empátiája...

Rengeteg helyen ki tudnak az ilyen dolgok hatni egy gyerek életére és semmiképpen nem egézséges, ha folyamatosan változnak az "apajelöltek".

2016. dec. 24. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekem sajnos ez volt, elb @ szta az életemet... És ez már visszafordíthatatlan. :(
2016. dec. 24. 23:40
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Mondd el anyudnak, hogy tudod, hogy mit csinál, de ne áruld el! A faszijának senkije nem leszel, ha szétmennek, de az anyád az anyád marad! Ha te kerülnél hasonló helyzetbe, akkor a te anyud szaladna a pasidhoz, hogy befújjon téged?! Naná, hogy nem! Szerintem tisztázd magadban, hogy kinek a csapatában játszol! Segítek: anyudéban! Ne légy áruló! Amúgy meg attól, hogy kedveled a pasiját, meg együtt él veletek, nyilván nem látsz mindent a kapcsolatból! Én biztosan anyám pártján állnék MINDEN esetben! Lássuk már, hogy melyik kutya kölykei vagyunk!
2016. dec. 25. 00:15
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

"Aki azt írja, hogy nincs hozzá köze a kérdezőnek, annak vagy sosem volt normális kapcsolata a szüleivel, vagy nincsen empátiája...

Rengeteg helyen ki tudnak az ilyen dolgok hatni egy gyerek életére és semmiképpen nem egézséges, ha folyamatosan változnak az "apajelöltek"."

Nézd ebben az esetben semmi köze sincs hozzá senkinek hogy az anyuka apuka kivel kavar és kivel költözik össze. Az ő saját élete. Addig a pillanatig nincs semmi köze a gyereknek hozzá amíg az új családtag meg nem üti az anyukát, vagy nem terrorizálja, vagy egyéb disznóságok. Viszont itt az anyuka az aki félrelép. Egy gyerek mit tud tenni? Max jól bekavar ő is és még nagyobb bajuk lesz.

Nincs bennem empátia mi? De van, több mint benned, én legalább nem pofátlankodok bele más dolgába. Felnőtt emberek, rendezzék le. Max ha nagyon muszáj tanácsot adok, de felesleges.

2016. dec. 25. 00:50
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
Hát fedezni egy nő félrelépését,miközben naponta a megcsalt szemébe nézel..látszik,hogy nők válaszolnak. Azt tisztázd magadban,hogy te hasonló helyzetben elvárnád-e az igazság kimondását.Mindegy kik a résztvevők,anyád,apád vagy egy ismerős.Attól mert az anyád még lehet sunyi a férfiakkal.
2016. dec. 25. 08:49
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Fogjuk már fel, hogy aki szülő annak nincs olyana, hogy "magánügy"! Nem. A gyerekünkre minden kihathat. Ha valaki gyereket vállal az felelősségel jár és MINDENBEN az Ő érdekeit kell néznünk elsőnek. Nem könnyű szülőnek lenni, de szerencsére nem is kötelező...

Amúgy nyílván a kérdező is azért tettek fel a kérdés, mert totál hidegen hagyja a dolog... Nem érdekli, hogy akihez kötődik Ő is érzelmileg és egy éve ott lakik velük (lassan apafiguraként tekint rá), az velük marad e. Meg az sem, hogy nap mint nap hazudnia kell neki az anyja miatt.

Biztos. Kit is érdekelne?

Meg aztán az alapban nagyon menő dolog, ha az anyád egy k*řva aki magán kivűl mindenkit leşz@r.

Ezt apaként mondom, úgy hogy én is csináltam hülyeségeket, de legalább belátom. Ha így álunk hozzá, hogy nem a gyerekre tartozik és nem vagyunk hajlandóak az Ő szemével látni a dolgokat, akkor változtatni sem tudunk és nem lehetünk jó szülők.

2016. dec. 25. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Vegyétek be a farkam hgoy lepontoztatok. Kedves 69%os, főleg te!

De van magánügye a szülőnek. ÉS ha az a magánügye hogy félrekefél mert egy r.banc, már elnézést, akkor tegye, a gyerek hiába akar közbeszólni, lehet hogy csak olaj lesz a tűzre. Ki tudja hogy fog a csávója reagálni, én minimum felpofoznám és faképnél hagynám a nőt ha megtudnám. Aljas dolog a megcsalás, sajnos a kapcsolatuknak normál esetben lőttek, sajnálom kérdező, ilyen az élet.

2016. dec. 25. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!