Anyám részegen megcsalja apámat, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amikor azt hitte hogy nem halljuk kimentem a szobába és meghallottam,hogy azt mondja a barátnőjének,hogy "ugye nem feküdtem le vele"?Olyan részeg volt,hogy nem is emlékszik mit csinált..Undorodom az olyan emberektől,mint ő,két gyereke van és ilyet csinál..Apám meg nyalja a seggét,lesi minden kivánságát,pedig nem egyszer kapta rajta,hogy megcsalja,egyszer belépett a Facebookjába és írták neki hogy finom volt a csókod..De anyám ezt is kimagyarázta..Apám nem fog rájönni,én meg nem tudnák előállni és megmondani neki..2017. júl. 16. 18:22
21/25 A kérdező kommentje:
És mostantól mindig venni is fogom
2017. júl. 29. 17:06
22/25 anonim válasza:
Szerinted érdekel valakit? Te is csak egy elkényeztetett kis bunkó vagy, aki azt hiszi, hogy míg neki mindent szabad, addig a másiknak tökéletesnek és hibátlannak kell lennie. Remélem elveszíted anyádat és utána jössz csak rá, hogy mekkora egy aljadék vagy.
23/25 A kérdező kommentje:
Honnan tudsz te rólam bármit?Honnan tudod,hogy engem elkényesztettek?SEMMIT NEM TUDSZ A VALÓDI ÉLETEMRŐL,se anyàmmal a kapcsolatomról,se az egész családdal.Honnan tudod,hogy nem-e akarnak kitagadni vagy utálnak??NE POFÁZZ ÚGY,HOGY SEMMIT NEM TUDSZ RÓLAM.
2017. júl. 30. 08:42
24/25 A kérdező kommentje:
Szerinted normális.ha valaki mélyen elítéli a lányát azért,mert nem a fiúkat szereti,közben meg részegen úgy megcsalja a férjét,hogy nem is emlékszik rá?És ezt nekem tűrnőm kell és látnom mindennap ahogy játssza az álszent kisangyalt?
2017. júl. 30. 08:44
25/25 A kérdező kommentje:
Pont,hogy anyám az,aki azthiszi hogy neki mindent szabad,nem én.De nagyon valószínű,hogy azért véded ennyire,mert te is képes lennél megcsalni fűvel fával a férjedet.
2017. júl. 30. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!