Mit csináljak, ha anya rájött mindenre?
Mindketten borzasztóan gyerekesek vagytok. Először is, anyád nem tudja mi az a magánszféra? Vagy mi? Ilyent csinál egy 12-13 éves gyerek, nem egy felnőtt. Másodszor meg nem akarsz már "talizni" anyáddal ezt hogy képzelted el?
Akkor elköltözöl otthonról vagy mi? Remélem csak kamu kérdés, mert nem akarom elhinni, hogy ennyi idióta van ebben a világban
Ez egy borzasztó undorító dolog. Az én anyám is ezt csinálta amúgy, "rendbe rakta" a szobám amikor olyat mertem csinálni, amit ő nem akart, beleolvasott a naplómba, kidobta a dolgaimat. Nyilván másban is ilyen passzív-agreszív volt.
19 éveden elmentem dolgozni, elköltöztem és letiltottam mindenhonnan. Azóta nincs lánya.
Kérdező, ne szégyeldd magadat, mert szinte mindenki másnak vannak olyan titkai, mint neked, és nem tartoznak senki másra.
Neki kellett volna tiszteletben tartania a naplódat.
Két dolgot tehetsz, az egyik, hogy megkérdezed miért olvasta el.
A másik, amit tehetsz, hogy nem szólsz semmit, és kitalálsz egy jobb helyet a naplódnak, ahol nem fogja megtalálni.
A múltkor takarítottam a gyerekem szobáját. 19 éves, tehát nem kisgyerek, de megcsinált neki, ha kéri. Az egyik fiókban találtam egy levelet, amit az exének írt. Nem tudtam hogy levél, mániája minden papírt begyömöszölni ide-oda, azt hittem ez is az. Mielőtt kidobok valamit, mindig megnezem, nem e valami fontos, ezért kihajtottam azt is, hogy lássam, szemét e. Csak és kizárólag azt olvastam el, hogy kedves ez még az. Elarulom, eszméletlen módon érdekelt akkor is és most is, hogy mi állt benne, de eszembe nem jutott elolvasni. Sőt, olyan xarul éreztem magam már amiatt is, hogy megtalaltam, hogy azonnal irtam neki egy üzenetet, hogy figyi, takarítom a szobad, találtam egy levelet amit x-nek írtál, bevettem egy borítékba, hogy legközelebb ne kelljen kinyitnom, hogy szemét e. Ennyi.
Anyad helyében a föld alá süllyednék a szegyentol és azt se tudnám, hogy kerjek bocsanatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!