Mit csináljak, ha anya rájött mindenre?
Figyelt kérdés
Nem merek anyával találkozni. Rendbe rakta a szobám, pedig ez az én dolgom lett volna, és elolvasta a naplóm.. Mert láttam, hogy a végébe beleírta, hogy "Szép kis füzet" és annyi titkom volt benne, szerelmen át, hogy mennyire mérges vagyok pl rájuk és MINDEN szar, ami csak rám tartozott. Mostmár nem akarok vele talizni soha, annyira szégyellem magam :(2022. nov. 20. 12:27
21/50 anonim válasza:
Ne szégyelld magad egy percig se. Ha találkozol vele, gondolj arra, neki kell sunnyognia. Kérdőre is vonhatod nyugodtan.
A helyedben én új naplót vennék, de nem dugdosnám, feltenném a könyvespolcra két könyv közé, ha van ilyen a szobádban. A könyveid csak nem nézi át.
22/50 anonim válasza:
Oké, nem volt szép, hogy elolvasta a naplódat, de vajon rosszindulattól tette-e? Szülőként aggódik is ám az ember a gyerekéért. Talán megnyugodott, hogy nincs veled semmi baj. Kérdés, hogy most majd előhozza-e ő a dolgokat, vagy bölcsen hallgat. Ha utóbbit választja és nem él vissza az információval, akkor nincs miért haragudni. (Egy anyuka+nagymama)
23/50 anonim válasza:
#22 Ja, nyilván a kis megjegyzést is puszta aggodalomból firkálta bele a naplóba... Kérdés, hogy hallgat e?? A belefirkálás nem elég egyértelmű üzenet? Ez nem aggódás, egyértelműen arra akart ezzel célozni a kedves anyuka, hogy szerencsétlen gyereke nehogy véletlenül is azt higgye, hogy bármi magánélete lehet. Tipikus "anyu mindent tud ám!" mentalitás. Az ilyen szülők gyerekeiből lelkisérült felnőttek lesznek általában.
24/50 anonim válasza:
22, az ilyen anyukától+nagymamától mentsen meg mindenkit a sors. Borzalmas, romboló, a saját sunyiságát kidumáló teremtmény az ilyen. (Egy már akár nagymama is lehetne korú anyuka)
25/50 anonim válasza:
Alapszabály:
A legjobb nem leírni olyasmiket, amit az ember szégyellhet!
Igény esetén lehet úgy is naplót írni, hogy csak mi értsük az emlékeket felhozó lejegyzéseket.
26/50 anonim válasza:
Undorito dolog ez egy szulotol.
Mikor kis tini voltam en is irtam naplot, de beleolvastak es kicikiztek. Azota sincs naplom pedig szeretnek!
Szoval ne szegyeld magad kerdezo, inkabb vond kerdore anyadat.
27/50 anonim válasza:
Anyuka+nagymama, még jó, hogy a kis koponyáját nem akarná kinyitogatni a kislánynak+unokának, nehogy ám már ne ő lehessen az aggodalomba csomagolt gondolatrendőrség. Atyavilág!
28/50 anonim válasza:
Anyukád viselkedése elég gáz volt. Szerintem ezért is jobb, ha nem ír naplót az ember. Ha te minden áron folytatni szeretnéd, akkor legközelebb úgy rejtsd el, hogy biztosan ne találja meg.
29/50 anonim válasza:
Kedves kérdező. A naplóírásra online lehetőség is van, gondolom azt le lehet védeni jelszóval, hogy az olyan kontrollmániás szörnyeteg mint anyád ne mászhasson bele.
30/50 anonim válasza:
Én megleckéztetném: írnék egy hamis naplót, olyasmikkel, amik nem igazak, de kiakasztanák. Hadd legyen pár rossz napja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!