Nem merek anyával találkozni. Rendbe rakta a szobám, pedig ez az én dolgom lett volna, és elolvasta a naplóm.. Mert láttam, hogy a végébe beleírta, hogy "Szép kis füzet" és annyi titkom volt benne, szerelmen át, hogy mennyire mérges vagyok pl rájuk és MINDEN szar, ami csak rám tartozott. Mostmár nem akarok vele talizni soha, annyira szégyellem magam :(
Javaslom hogy mivel mar tudja hogy nez ki a naplod kezdj egy ujat vagy fedd be valami boritoval hogy tenyleg ne ismerje fel
Ha nekiallna keresni is!
Reszerol a bunkosag hogy elolvasta
Es az hogy bele is irt kulon gaz.
Helyedben szoba se allnek vele vegye eszre magat.
Ez egy privat dolog
Esetleg meg azt tudom javasolni
Gondolom azert irsz naplot hogy kiird magadbol a dolgokat
Esetleg ird le egy papirra es egesd el!
Igy ki is irod es nyoma se marad
2022. nov. 20. 12:55
13/50 anonim válasza:
bunkóság volt az is hogy elolvasta, az meg végképp hogy beleírt.
2022. nov. 20. 13:01
14/50 anonim válasza:
Pillanatig se szégyenkezz, borzasztó dolog mikor valakit a saját anyja "nevel" szégyen alapon. A helyedben nem szólnék, jobban eldugnám. Ha pedig egy veszekedés során ő hozná elő, azonnal kész a válasz: te tényleg azt gondolod, olyan anya vagy akivel meg kellene beszélnem bármit is? Ezt ne mellette mondd, nehogy még nyakon is csörrentsen. Amúgy ne semmisítsd meg, én is írtam gyerekként és olyan jó volt felnőttként átolvasni, miről mit gondoltam akkoriban. Amúgy is nagyon hasznos dolog saját kezeddel "kiírni magadból" az életed történéseit. De tényleg titkosítsd valami módon. És még egyszer: nem neked kell szégyenkezned, a szégyen mindig azé aki rád akarná tenni. (De azért néha kapd össze a szobádat, ne tudja megmagyarázni, hogy miért jár be kutatni.)
2022. nov. 20. 13:07
15/50 anonim válasza:
Egyedül neki kellene szégyellnie magát.
Még fiatalabb koromban, amikor naplót írtam, lehetett kapni ilyen zárható naplókat, én mindig olyat használtam. Vagy ha éppen nem volt, ami tetszett, akkor barkácsboltban vettem kisméretű lakatot meg pántot és rábarkácsoltam egy keménytáblás füzetre. Később meg vettem egy nagy, zárható ládát, és abban tartottam a titkos dolgaimat.
2022. nov. 20. 13:15
16/50 anonim válasza:
Itt neked semmi szégyellni valód nincs, anyáddal ellentétben. Legközelebb egyél a naplódra egy lakatot (vannak kifejezetten zárható naplók is, de utólag is rá lehet szerelni).
2022. nov. 20. 13:42
17/50 anonim válasza:
én is eléggé mérges lettem volna ha anyukám elolvassa a naplom. Pláne hogy bele is írt...
2022. nov. 20. 13:53
18/50 anonim válasza:
Viselkedj természetesen vele,szégyenkezésre neked semmi okod! Azért tudasd majd vele,hogy gáz amit csinált.
2022. nov. 20. 13:57
19/50 anonim válasza:
Valami családi összejövetelen hozd szóba, hogy nem elég hogy elolvasta a naplód, de meg bele is írt. Csak van valami normális rokonod is, aki előtt majd szégyenkezhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!