Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anya rájött...

Mit csináljak, ha anya rájött mindenre?

Figyelt kérdés
Nem merek anyával találkozni. Rendbe rakta a szobám, pedig ez az én dolgom lett volna, és elolvasta a naplóm.. Mert láttam, hogy a végébe beleírta, hogy "Szép kis füzet" és annyi titkom volt benne, szerelmen át, hogy mennyire mérges vagyok pl rájuk és MINDEN szar, ami csak rám tartozott. Mostmár nem akarok vele talizni soha, annyira szégyellem magam :(
2022. nov. 20. 12:27
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
95%
Bármi szöveg volt is a naplódban - ne szégyenkezz miatta. Anyukád helytelenül viselkedett, de a kapcsolatot emiatt ne szakítsd meg vele.
2022. nov. 20. 15:29
 32/50 anonim ***** válasza:
95%
Anyád egy tapló de neked nem kellene szégyenkezned, hidd el valószinű anyád se egy szűz Mária.
2022. nov. 20. 15:31
 33/50 anonim ***** válasza:
96%
Undorító a viselkedése. És még bele is ír. Az agyam elszáll...
2022. nov. 20. 15:32
 34/50 anonim ***** válasza:
6%
Nem gáz ez. Én pl mindig olvasom anyám, apám, meg a bátyám Messenger üzeneteit. Mikor elalszanak, elveszem, majd olvasgatok. Lehet leszid most sok mindenki, de izgalmas, jó szórakozás olvasgatni más üzeneteit ,xd Na meg 10.ben a mellettem ülő lány kódját is sikerült kilesnem, utána elkértem tőle sokszor, hogy had hívják már fel valakit, nincs SIM kártyám 2 hét alatt tudtam a fél életét xd
2022. nov. 20. 16:56
 35/50 anonim ***** válasza:
88%
#34 Dehogy fogunk leszidni, szerintem inkább mindenki örül, hogy ennyire nem szánalmas az élete, mint neked, hogy mások üzeneteinek az olvasgatása jelenti számodra a szórakozást. Ez elszomorító, nem szidnivaló dolog.
2022. nov. 20. 17:44
 36/50 anonim ***** válasza:
88%
34-nek nyilván annyira nincs élete hogy másokéból lop morzsákat. Szánandó, üres élete lehet.
2022. nov. 20. 17:47
 37/50 anonim ***** válasza:
4%

#35-36 Ezek szerint aki pszichológusnak megy, annak bizony nagyon szánalmasan üres lehet az élete!

(Mondjuk ki nagyon halkan, hogy általában így is van ez.)

2022. nov. 20. 18:21
 38/50 anonim ***** válasza:
86%

A pszichológusnak az a munkája, hogy segít az embereknek, ha igénylik.

Neked az a szórakozásod, hogy más privát dolgait olvasod.

2022. nov. 20. 18:23
 39/50 anonim ***** válasza:
87%
Az megvan okoska, hogy mások üzeneteit az engedélyük nélkül elolvasni bűncselekmény? Akár három évi börtön is lehet a büntetés érte a MOSTANI szabályozás szerint?
2022. nov. 20. 18:26
 40/50 anonim ***** válasza:
5%

#38 (18:23) Sehol sem írtam olyat, hogy más privát dolgait olvasom.

Tényszerűen megállapítható viszont:

Neked az a szórakozásod, hogy másokat oktalanul megvádolsz!

2022. nov. 20. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!