Apám szégyene, hogy megütött?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem pár havert, akik szerint nem kellett volna ezt tennie. De a családtagok meg engem szidnak, ahogy apám is. Tegnap itt voltak látogatóba nagybátyámék, beszélgetni egy kicsit. 10 perc után még apám elkezdte mondani, hogy menjek el fürödni (azt akartam, de mivel látogatók voltak, így gondoltam majd akkor, ha elmennek, váratlanul érkeztek). Majd mondtam, hogy később, mert én is szeretnék velük beszélni. Majd nem hagyta abba, kb 2 percenként mondta, hogy menjek el fürödni, vagy le a kertbe. Okot nem mondott, úgy éreztem, hogy mintha titkolnanak valamit, olyan érzés volt bennem, hogy én nem kellek oda. Ezért végül el is mentem az egyik haverhoz. Majd miután hazaertem már megnyugodtam, próbáltam elfelejteni a dühöt amiért ignorált, vagy nem tudom miért nem akarta, hogy ott legyek. Poénból utána megkérdeztem, hogy jó volt harmasozni velük (poénból, még ez jutott eszembe amúgy is először xd). Ami után pofan vagott, hogy minek nézem én őt. Nem értettem, lehet hogy bunkó beszólás volt, de szerintem amit ő tett az gázabb volt. Majd azóta sértődött, pedig szerintem nekem kéne az lenni, azután, hogy elküldött, meg még is üt.2022. nov. 20. 10:48
11/20 anonim válasza:
"minek nézem én őt"
S ő minek néz téged, hogy fürödni zavar el, ha valamiért el akar tüntetni onnan? Főleg ha nem is kisgyerek, hanem tini is vagy már.
(Dolgoztam gyerekekkel, a felkészítőkön ezerszer elmondták, hogy "attól hogy még gyerek, nem hülye", ne bánjunk velük úgy mint az értemi fogyatékosokkal, el lehet nekik rendesen magyarázni a dolgokat.)
12/20 anonim válasza:
Hát persze, a szülő a szar meg nem tűri a szemétkedést. A kölök meg minden megengedhet magának.. Gyakoris szint.
13/20 anonim válasza:
Hát kicsit tultolta, de azért oka is volt.
14/20 anonim válasza:
Mi ? Az hogy behisztizett mert nem az volt amit ő akart? És akkor pofátlankodhat a szülővel? Az is egy szint hogy látványosan pukkadva elvonul haverozni.. Óvodás szint.
15/20 anonim válasza:
A "sérelem" túllihegett. Feltehetően apád valami bizalmas beszélgetést szeretett volna folytatni (ezt te nem tudhattad) és a jelenléted számára feszültséget okozott, meg nyilván a te viccesnek ítélt beszólásod is fokozta az ő még meglevő feszültségét. Előfordul az ilyen, emberileg megérthető, az más dolog, hogy helytelen (úgy általában).
16/20 A kérdező kommentje:
Vannak itt érdekes emberek
Nem lehet sok eszük, ezeket is ütötték biztos.
2022. nov. 20. 13:39
17/20 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Engem nem ütöttek, de soha az életemben nem mondtam ilyet az apámnak hogy "jó volt a közös meleg orgia" sem olyat ami ezt jelenti.
18/20 anonim válasza:
Én is adtam volna egy pofont. Biztos azért mondták, hogy menj el a társaságból, mert valami olyat akartak megbeszélni, ami nem rád tartozott. Szó nélkül el kellett volna menned.
19/20 Senior Séf válasza:
"Megkérdeztem pár havert...", meg megkérdeztem ezen az oldalon, amit ugye a kamaszok uralnak. Persze, hogy mindenki nekem adott igazat! Milyen egyszerű is a élet...
20/20 anonim válasza:
Azt nem tudom, hallottad-e, hogy régen az arisztokrata családokban franciára váltottak, amikor nem akarták,hogy a gyerek is értse, miről folyik a diskurzus. Az tehát természetes, hogy valami miatt nem akarták, hogy te is ott légy köztük, és szó nélkül el kellett volna menned! Jogos volt a pofon azok után, amit mondtál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!