Fiúk! Hány éves korig mászkáltak be hozzátok a fürdőbe a szülők?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 22:31
1/11 anonim válasza:
Most is bejön anya ha épp kell neki valami gyorsan 42f
2/11 anonim válasza:
Nálunk zárni szokás az ajtót, szóval nincs bemászkálás.
3/11 anonim válasza:
Nem jönnek be a szüleim mióta elég nagy vagyok ahhoz, hogy ne fulladjak bele a kádba
4/11 anonim válasza:
Mi sosem zártuk a fürdőszobát, bárki bemegy bárkihez, akár beszélgetni, akár fogat mosni. A vécé külön van, trónolni nem társaságban szoktunk, de fürdésnél, zuhanyzásnál sosem zavart, ha valaki bejön a fürdőszobába. Nemhogy kulcsra nem zárjuk, de még magát az ajtót is csak akkor csukjuk be, ha vendég van a háznál.
5/11 anonim válasza:
Elég beteg...nem tudom mit szólna a 30 éves húgom ha bemennék hozzá beszélgetni.Mondjuk az is beteg aki hagyja hogy bemenjenek hozzá.Nem is értem...
6/11 anonim válasza:
Mióta elég nagy voltam, nem jön be, kb 10 évesen magam fürödtem már egyedül teljesen... persze, ha nagyon indokolt volt, akkor még jött, pl mikor először volt havim, meg mikor bárányhimlős lettem a fürdőbe nézett meg, hogy mi bajom, mert ott vettem észre először...
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, miért lenne beteg . A meztelenség nem természetellenes dolog. Az a beteg, akinek a sajátcsaládtagjára beindul a fantáziája. Na, az nagyon beteg.
8/11 anonim válasza:
Ki mondta hogy beindul a fantázia???Jó...kérdés..miért mész be az 50 éves anyádhoz a fürdőbe mikor a picsáját mossa???Mert természetes a meztelenség??Nem bírsz ki 10 percet nélküle??Vagy mi az oka???
9/11 anonim válasza:
Kb. 10-12 éves korig még normális.
10/11 anonim válasza:
Nálunk sem volt kulcsra zárva soha, de életemben nem volt olyan, hogy valaki akkor akart volna valami kuurva fontosat közölni. Valahogy mind felfogtuk, hogy ha valaki benn van, akkor foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!