Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha az egyik...

Mit tennétek, ha az egyik szülőtök szégyenbe hozna titeket a saját viselkedèsével?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
2022. aug. 25. 12:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
75%
minden csoda három napig tart
2022. aug. 25. 12:51
 2/30 A kérdező kommentje:
Ez sajnos folyamatos.
2022. aug. 25. 12:57
 3/30 anonim ***** válasza:
98%
Nem csinálnék vele közös programot, ha nem vagyok jelen, magának alakít.
2022. aug. 25. 12:58
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Tűrnék, amíg nincs lehetőségem elmenekülni, akkor viszont vissza se néznék.
2022. aug. 25. 13:00
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem lakunk együtt. De így is nagyon fáj, amit művel. Főleg, mert vannak gyerekeim, akik meg szeretik őt :( :(
2022. aug. 25. 13:03
 6/30 anonim ***** válasza:
83%
Hát nekem volt kényszeres hazudozós, narcisztikus felmenőm, aki egyenesben dicsérgette magát más előtt, kiröhögték, azt annyi.
2022. aug. 25. 13:06
 7/30 A kérdező kommentje:
Igen itt is hasonló, csak kicsit rosszabb, de a lényeg, hogy nevetség tárgyává teszi magát az egész város előtt. Mindenki gúnyolódik rajta. Rettenetes érzés.
2022. aug. 25. 13:10
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem írod le, pontosan mit csináltak, akkor eleve nem lehet érdemben megválaszolni a kérdést.

Lehet, hogy amivel te úgy érzed, hogy szégyent hoztak a fejedre, abból más semmi problémát nem csinálna.

Egyébként inkább szülők szoktak ilyet mondani a gyereküknek, hogy "szégyent hoztál a fejemre". Abból kiindulva, hogy ha a gyerek rosszul viselkedik, akkor arra gondonak az emberek, hogy rosszul nevelték őt a szülei.

Nem tudok róla, hogy a felnőtt gyereknek nevelnie kéne a szüleit, úgyhogy ha a szüleid helytelenül viselkednek, biztos nem gondol senki arra, hogy nem jól nevelted őket. :-)))

2022. aug. 25. 13:13
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem szeretném pontosan leírni, de mondjuk képzeld el úgy, hogy valaki létrehoz egy youtube csatornát, azon full gáz dolgokat mond/csinál. Kommentben meg olvasod róla a gúnyolódásokat. Más meg mondja nekem, hogy jé làttam az Anyádat a youtubeon, neked meg ég a pofád.
2022. aug. 25. 13:20
 10/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem égne. Nem felelek egy felnőtt ember viselkedéséért, pláne hogy nem is élek együtt vele. A pofázósokat meg tiltaná, a lelki békém érdekében.
2022. aug. 25. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!