Mit tennétek, ha az egyik szülőtök szégyenbe hozna titeket a saját viselkedèsével?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt feldolgozni?2022. aug. 25. 12:47
21/30 anonim válasza:
Ja, nem jöttem rá, te vagy a minden kérdés alatt ügyeletes ellentmondó. Így már más. :)
22/30 anonim válasza:
Zéró infód van, akármit is fantáziálj.
24/30 anonim válasza:
Akkor nem ország világ előtt éget téged? Nézd a jó oldalát. Legalább nem krva.
25/30 anonim válasza:
Nem égne. Nem felelek egy felnőtt ember viselkedéséért. Ha le akarja magát járatni, csak tessék.
26/30 anonim válasza:
A sajat dolga
Meghuznam a vallam.
Nem engem hanem sajat magat jaratja le.
27/30 anonim válasza:
Szamtalanszor szegyenbe hozott mar, interneten nem ismerosom, nem kovetme sehol, sztorijaimat nem latja.
Sehova nem jarkalok vele.
28/30 anonim válasza:
A kulcs: ne foglalkozz vele masok mit gondolnak.
29/30 anonim válasza:
28, ezt nem csak gondolják, tolják a kérdező képébe. Gúnyos, leereszkedő stílusban. Folyamatosan. Nincs az a kőszikla amelyik ennek egy életen át ellenáll, húz egyet a vállán - én ezzel nem foglalkozom. Beeszi magát a gondolataidba, ha akarod, ha nem. Egy idő után már úgy is mész utcára, na, ma hányan "vicceskednek" velem? Nem egy boldogító állapot, nem azt az érzést váltja ki mint mikor azt mondják, ó, de csinos vagy, jó rád nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!