Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha az egyik...

Mit tennétek, ha az egyik szülőtök szégyenbe hozna titeket a saját viselkedèsével?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
2022. aug. 25. 12:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Semmit nem tudsz tenni, nagyon sajnállak. A mentális betegeket még kivizsgálásra sem lehet kötelezni, nem, hogy még kezeltetni lehetne. Az emberek döntő többsége pedig hiába mondják az ellenkezőjét azonnal magas lovon ülve ítélkezik. A képmutatóbbja csak a hátatok mögött beszél ki benneteket, a valódi g.rények meg minden adandó alkalommal elő is hozzák neked a témát, nehogy legyen esetleg néhány könnyebb pillanatod. Az meg a "legszebb" amelyik gyanakodva méreget: na, vajon ez is olyan? És nem három napig tart a csoda, javában emlegetik akkor is mikor az illető már rég föld alatt van. Nem tudsz mást tenni, elkönyveled, hogy nagyon kevés a valódi jó ember, a barát még kevesebb, de legalább tisztábban látod az embereket. Próbáld meg azt mondani a pofátlanoknak, hogy ő így érzi jól magát, miért irigyled tőle? Kitartás, sajnos én már kívántam olyant is, hogy élje át mindegyik ugyanezt vagy még rosszabbat, és nem érdekel a rossz duma, hogy visszaszáll rám a rossz kívánság. Ha ők viselkedhetnek így, én meg érezhetek így.
2022. aug. 25. 14:18
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Te a varga irén lánya vagy?

Viccet félretéve, semmit nem tudsz vele csinálni. Más véleményét meg le kell szrni. Anyád felnőtt ember, meg te is, nem vagytok felelősek egymás viselkedéséért!

2022. aug. 25. 14:19
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
akkor anyád is olvassa azokat a kommenteket.ez sem tartja vissza? Vagy nem tudod ezzel szembesíteni?
2022. aug. 25. 14:35
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Az ismerősnek megmondanám, hogy nem értek egyet azzal, amiket ott anyukám csinál. Anyukámnak meg megmondanám, hogy az összes ismerőse, aki látja, szörnyülködik rajta.

De én nem szégyenkeznék miatta.

2022. aug. 25. 15:26
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem a Varga Irén, és nem is youtube csak így tudtam érzékeltetni a dolgot, anélkül, hogy felfedném. Remèlem megértitek, de így is érthető a történet. De mondjuk 2 fokkal kevésbé gàz a szitu, mint az Irénke. Ha mondom neki, hogy nekem ez rosszul esik, vagy hogy nézze már meg, hogy kiröhögik, akkor az a válasz, hogy sok a hülye ember. Ha pedig kicsit jobban erőszakoskodom, akkor lecsesz, hogy olyan vagyok, mint XY, nem tudok boldogan élni, mert engem csak az érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam…
2022. aug. 25. 15:32
 16/30 anonim ***** válasza:
30%
Az utolsó mondatban azért lehet valami...
2022. aug. 25. 15:39
 17/30 A kérdező kommentje:
16 téged nem érdekelne a helyemben, ha ócsárolnák az Anyád és röhögnének rajta?
2022. aug. 25. 15:39
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mondjuk nagyon érdekelne mit csinál az anyád, mert így simán lehetsz egy "jajmitszónakmások "ember.
2022. aug. 25. 15:53
 19/30 anonim ***** válasza:
81%
18, nem kell ezt részletezni. Ha akarod, te is érted. Egy emberről nem beszél "az egész város" csak úgy.
2022. aug. 25. 16:32
 20/30 anonim ***** válasza:
7%
Vagy a kérdező látja csak ezt, mert elég valószínűtlen amit mond.
2022. aug. 25. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!