500 Ft-ot loptam itthonról a családi kasszából. Ugye nem fog kiderülni? Nagyon félek.
500? Azt mire mesz avval manapsag? Vettel egy csomag ropit? :-D szerintem gyujtsd ossze es rakd vissza titokban a kovetkezo hetekben.
Hidd El, nem eri meg.
Nekem a baratnom lopott allandoan a szuleitol Regebben, de tobb 10 ezrekrol beszelunk ott... Abbol hivott meg engem is ide oda. 1szer lebukott es nagyon nagyon gaz volt. A szules nemvoltak mergesek de csalodottak. Mai napig nem adnak neki penzt semmire. Egyetemet is Maga kellett hogy fizesse csinalja
alapvetően már az elején eszedbe juthatott volna, hogy mi lesz ha kiderül. Sztem jó esetben elbeszélgetnek veled, és innentől jobban fogják őrizni a pénzt, meg téged is jobban fognak figyelni, mivel ha egyszer megtetted, akkor lehet másodjára is.
ߤ
Nem tudom, mit értetlenkedtek, gondolom azért vette ki a pénzt, mert ha kérte volna, nem adnak. Ezért szokták a gyerekek lopni a pénzt, cigit, mittudoménmit, mert tudják, hogy felesleges kérni.
Én is loptam kisebb összegeket anyám pénztárcájából anno, dezodorra meg borotvára tiniként, mert ezek a "nagylányos" dolgok tabuk voltak nálunk, és zsebpénzt se kaptunk.
Nem lettem lopkodós felnőtt és lelkiismeretfurdalásom sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!