Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 500 Ft-ot loptam itthonról a...

500 Ft-ot loptam itthonról a családi kasszából. Ugye nem fog kiderülni? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

2022. nov. 17. 18:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

500? Azt mire mesz avval manapsag? Vettel egy csomag ropit? :-D szerintem gyujtsd ossze es rakd vissza titokban a kovetkezo hetekben.

Hidd El, nem eri meg.

Nekem a baratnom lopott allandoan a szuleitol Regebben, de tobb 10 ezrekrol beszelunk ott... Abbol hivott meg engem is ide oda. 1szer lebukott es nagyon nagyon gaz volt. A szules nemvoltak mergesek de csalodottak. Mai napig nem adnak neki penzt semmire. Egyetemet is Maga kellett hogy fizesse csinalja

2022. nov. 17. 20:01
 22/36 anonim ***** válasza:
91%
Mit akarsz venni 500 Ft-ból?
2022. nov. 17. 20:14
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően már az elején eszedbe juthatott volna, hogy mi lesz ha kiderül. Sztem jó esetben elbeszélgetnek veled, és innentől jobban fogják őrizni a pénzt, meg téged is jobban fognak figyelni, mivel ha egyszer megtetted, akkor lehet másodjára is.

ߤ

2022. nov. 17. 20:16
 24/36 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki csinál ilyesmit gyerekként.
2022. nov. 17. 20:16
 25/36 anonim ***** válasza:
87%
" de nem vagyok benne biztos, hogy ez lopásnak számít" De, lopásnak számít ha elveszed azt ami a másé. Akkor is lopás lenen ha egy hajgumit vennél el mástól a tudta nélkül, mert nem kérted el. Pont. Most komolyan megéri ilyen piti dologért tolvajjá válni?
2022. nov. 17. 21:08
 26/36 anonim ***** válasza:
90%
És nem, nem csinált mindenki ilyet. A többség odaállt a szülő elé hogy apu, anyu erre kéne ötszáz forint. És nem lett tolvaj.
2022. nov. 17. 21:09
 27/36 anonim ***** válasza:
25%
A családi kasszából vette el, jó lenne tudni, mire kellett, de 500 forint nem tétel. Ha otthonról elviszek egy kiskanalat, az is lopás? Egyébként nálunk a családi kassza azt jelenti, hogy az egész családé.
2022. nov. 17. 22:12
 28/36 anonim ***** válasza:
85%
Aha, tehát ha a gyereked szó nélkül elvisz húszezer forintot, az is oké, hisz közös a pénz, és nem az osztja be aki megkereste.
2022. nov. 17. 22:48
 29/36 anonim ***** válasza:
77%
Tedd vissza.
2022. nov. 18. 01:56
 30/36 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, mit értetlenkedtek, gondolom azért vette ki a pénzt, mert ha kérte volna, nem adnak. Ezért szokták a gyerekek lopni a pénzt, cigit, mittudoménmit, mert tudják, hogy felesleges kérni.

Én is loptam kisebb összegeket anyám pénztárcájából anno, dezodorra meg borotvára tiniként, mert ezek a "nagylányos" dolgok tabuk voltak nálunk, és zsebpénzt se kaptunk.

Nem lettem lopkodós felnőtt és lelkiismeretfurdalásom sem volt.

2022. nov. 18. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!