Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem akarja, hogy...

Anyám miért nem akarja, hogy elkerüljek itthonról?

Figyelt kérdés
Mikor felvetődik a téma, hogy a párommal majd egyszer összeköltöznénk, egyből tiltakozik. Azt mondja mit akarok vele, nehezebb életem lenne mellettem, mert mindent nekem kellene megcsinálnom. Miközben itthon is anyám állandóan szinte mindenért ugráltat, mindenért kritizál. Az egész házat is én szoktam kitakarítani, neki meg sem kell mozdulnia. Valamikor még én is főzök, bár azt azért gyakrabban szokott, mint takarítani. Azt mondja jó nekem itthon, meg hogy mit akarok a barátommal, az ő fenekét akarom nyalni. Szerinte úgy is hazaküldene, mert nem tudok semmit.
2021. szept. 17. 11:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Mert akkor nem lenne kit csicskáztatnia.
2021. szept. 17. 11:15
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Hányszor írod még ki ezt a kérdést? Miért nem költözöl el inkább, minél messzebb a mérgező szülődtől?
2021. szept. 17. 11:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez az első ilyen kérdésem itt, lehet valaki írt ki valami hasonló kérdést.
2021. szept. 17. 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert a kérdés alapján igen messze van még az a költözés, amiről álmodsz.
2021. szept. 17. 11:32
 5/14 A kérdező kommentje:
6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de attól a továbbiakban lehet szeretnénk összeköltözni.
2021. szept. 17. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok szülőnek nehéz az elengedés. Nem kell ebben mindig kapásból a szörnyet látni. De ezeket a harcokat meg kell harcolni.
2021. szept. 17. 11:46
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy csőd az élete. Egyetlen eredmény, amit ezért, az te vagy. Ha elmész, elmegy minden, amije volt.
2021. szept. 17. 12:10
 8/14 kovpet ***** válasza:
100%

Erről az jut eszembe, hogy amikor vége lett a sorkatonaságnak (és így a polgári szolgálatnak is), akkor az addigi polszolg helyek telesírták a világot, hogy vége az ingyenmunkának és innentől fizetniük kell valakit.

Ilyen lehetett a rabszolgaság eltörlésekor, de azt nem értem meg.

Nyilván nem örül, hogy vége az aranykornak és neki kell mindent megcsinálnia.

2021. szept. 17. 12:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolja anyád, hogy inkább az ő fenekét nyald, mint bárki másét. Szimplán önző.
2021. szept. 17. 12:20
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha nem fogod tudni törleszteni a lakáshiteledet, ráadásul a fazon is dob téged, akkor majd rájössz magadtól is a válaszra. Pláne ha még 1-2 purgyé is besikerül...
2021. szept. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!