Mérgező a kapcsolatom az anyámmal, utál engem, én nem őt, de elegem van a folytonos hisztikből. Apukámmal jól kijövünk, de mit tegyek, hogy elkerüljem az anyámat?
Értem, szóval az a gyerek, akit minden nap megaláznak, de egy ujjal sem érnek hozzád, minden nap ordítanak rád, de nem erőszakoltatnak meg, akkor igazából minden oké, nem? Végülis ez teljesen normális.
Olyan jó, hogy egy mondatból meg tudtad állapítani, hogy milyen problémáim vannak, tényleg ez a telepátia csodákra képes.
Most a válaszod alapján vagy egy “toxik” szülő vagy, vagy egy idióta tizenhárom éves, akinek nincs jobb dolga.
Egyébként, én 17 és fél éves vagyok, és elköltözöm, amint lehet, de most a COVID miatt nem mehetek sehová!
Volt már olyan, hogy beszéltetek erről, hogy tulajdonképpen miért csinálja ezt?
Le kellene ülni beszélni vele, odaállni és konkrétan megkérdezni róla, elmondani, hogy te, hogy érzed magad ezektől a dolgoktól.
Nekem is volt egy ilyen időszak anyámmal, betelt a pohár és odaálltam elé. Elmondta mit miért mond, kiabál és nagyjából így rendezni tudtuk a viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!