Anyám miért nem akarja, hogy elkerüljek itthonról?
Figyelt kérdés
Mikor felvetődik a téma, hogy a párommal majd egyszer összeköltöznénk, egyből tiltakozik. Azt mondja mit akarok vele, nehezebb életem lenne mellettem, mert mindent nekem kellene megcsinálnom. Miközben itthon is anyám állandóan szinte mindenért ugráltat, mindenért kritizál. Az egész házat is én szoktam kitakarítani, neki meg sem kell mozdulnia. Valamikor még én is főzök, bár azt azért gyakrabban szokott, mint takarítani. Azt mondja jó nekem itthon, meg hogy mit akarok a barátommal, az ő fenekét akarom nyalni. Szerinte úgy is hazaküldene, mert nem tudok semmit.2021. szept. 17. 11:13
11/14 anonim válasza:
10, jó frusztrált ember lehetsz
13/14 Katona Dius válasza:
Én is így jártam. Ugynilyen édesanyám. A házat minsig én tartottam rendben, ő főzött, takarítani nem volt hajlandó. Ahogy összeköltöztem (mostmár) férjemmel, én vígan elvoltam, férjemmel megcsináljuk közösen a házimunkát. És akármikor elmegyek szüleimhez, a rosszul lét kerülget a "rendtől".
14/14 anonim válasza:
Nem lesz kit ugráltatni, cseszegetni, illetve lehet még, hogy írígy is rád amiért neked van palid/boldog vagy. Lépj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!