Ha tesóm azt mondja, hogy ő neki nem kell több fiú, és helyette egy éjszakás kalandokat szeretne, hogy elkerülje a csalódásokat. Félnem kéne, vagy ne vegyem komolyan?
Ha neki így kényelmes, nem nagyon tudsz beleszólni az életébe, de a legfontosabb, hangoztasd, hogy védekezzen.
Lehet, hogy később kialakul egy komoly kapcsolata :) legyél a testvére minden helyzetben :)
Maximum vesd fel neki, hogy a nemi betegségek ellen is védekezzen, vagyis óvszert használjanak. Ezen felül majd magához tér. Ha amúgy nem olyan típus, talán már az elsőt megbánja - de ha nem, akkor is az ő élete.
Ha mondjuk 15 éves, az más tészta.
Én megértem.
Nekem is átdobod a tel.számát?
Első vagyok: momentán én sem akarok komoly kapcsolatot (nemrég lett vége az elsőnek), max. flörtölgetni, ilyesmik. :)
MEgértem őt, ha csalódott, és nem kíván máikat kezdeni most. De ne félj, nem lesz ez örökké így, majd jön valaki, akibe beleesik... de, ha mégsem, akkor sem kell kétségbeesni.
Emiatt nincs mitől félni. Maximum néhány falusi "hagyománytisztelő" legénykének majd nem tetszik, nem nagy ügy. Ha felnőtt emberről van szó, akkor hadd csinálja, nem árt vele senkinek.
Egyébként én is voltam így. Az első egyéjszakás kalanddal úgy egymásba szerettünk, hogy azóta is tart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!