Elmondanátok a lányotoknak, hogy volt egy éjszakás kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Miután rákérdezett. Én elmondtam. Szoktunk párkapcsolati és szex kérdésekről is. Bár utóbbi kapcsán persze van ami nem tartozik rá, illetve rám sem az ő dolga. Ezt sem feltétlenül osztottam volna meg vele, de miután megkérdezte hazudni nem szerettem volna. 19 éves most szakított az első barátjával. Nem ellenzem ha valakinek van élete során egy két ilyen kalandja. Férjem szerint így szinte bíztattam. Én nem látom igy, nem hinném hogy most fűvel-fával összefekszik ezért2013. nov. 20. 17:23
1/12 anonim válasza:
igen, szerintem ebben nincs semmi. Egyátalán nem biztos hogy ezt fogja ö is tenni. Én is sokat beszélgettem ilyen dolgokról Édesanyámmal söt még szoktam is ha ugy alakul pedig már 29 vagyok. Ö jóval durvább dolgokat megcsinált 20-as évei elején mint én valaha.
2/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen múlik, hogy neki lesz-e. Ha van gusztusa és kedve vadidegennel ágyba bújni egy dugás kedvéért, azt enélkül is megtenné. Jó, hogy őszintén tudtok beszélgetni, de ez szerintem nem pont az ember gyerekérre tartozik. Kinek mi fér bele mondjuk.
3/12 anonim válasza:
2. válaszoló!!!
Mivel rákárdezett mit kellett volna tennie??? hazudni??? ha ö hazudik akkor hogy várhatná el a lányától hogy öszinte legyen hozzá??? (1. voltam)
4/12 anonim válasza:
Ha fiatal felnőtt nőként rákérdezne, természetesen igen. A szüleim és köztem sem tabu téma az ilyen.
5/12 anonim válasza:
Én kérek elnézést, hogy más véleményem van mint neked, nézz már magadba ember. Szerintem ez _NEM_ tartozik a gyerekre. És ennyiben lezárnám. Érted a "szerintem szó" jelentését vagy csak fröcsögsz agy nélkül?
6/12 anonim válasza:
Persze hogy jól cselekedtél. Az élet nem cukormáz és illúzió. Miért kellene azt hinnie, hogy te vagy Teréz anya? Ugyanmár.
7/12 anonim válasza:
Ma még gumival is veszélyes az ilyesmi, felelőtlenség volt ezt elmesélni neki. Lehet emberkereskedő, perverz stb. aki el sem engedi többet, és még akkor a legkevesebb hogy jól megdug-ja. Nőnek ritkán okoz élvezetet az egyéjszakás, a férfi is hamar eldurran, ha régen volt nővel. Ostobaság bárkit erre még burkoltan is bíztatni.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is jól tetted. Fő az őszinteség. Inkább hazudni, meg képmutatózni kellene egy 19 éves nagylány előtt, hogy az milyen csúnya dolog, anyádnak soha meg sem fordult a fejében?
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jól tetted! Én szinte mindent tudtam az anyukámról és apukámról, ők is rólam. Rengeteget tanultam tőlük a párkapcsolatokról! Egy számomra normálisnak vélt családban nincsenek tabuk vagy titkok. Persze nem mindegy, hogyan tálalod... "Ez volt életem legjobb élménye", vagy "Ilyen is előfordult, de édesapád mellett megtaláltam amit kerestem." Rosszul gondolkozok? 24/N, boldog házasságban élek
10/12 anonim válasza:
9-es: Nagyon jól gondolkozol és találóan megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!