Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondanátok a lányotoknak,...

Elmondanátok a lányotoknak, hogy volt egy éjszakás kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Miután rákérdezett. Én elmondtam. Szoktunk párkapcsolati és szex kérdésekről is. Bár utóbbi kapcsán persze van ami nem tartozik rá, illetve rám sem az ő dolga. Ezt sem feltétlenül osztottam volna meg vele, de miután megkérdezte hazudni nem szerettem volna. 19 éves most szakított az első barátjával. Nem ellenzem ha valakinek van élete során egy két ilyen kalandja. Férjem szerint így szinte bíztattam. Én nem látom igy, nem hinném hogy most fűvel-fával összefekszik ezért

2013. nov. 20. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

"Nőnek ritkán okoz élvezetet az egyéjszakás" - cáfolnám... :)

Kérdező, jól tetted, hogy elmondtad, a hazugság sokkal rosszabb lett volna. 19 évesen remélhetőleg elég felnőtt és érett ahhoz, hogy ezt ne vegye burkolt célzásnak. Egyszerűen csak kíváncsi volt. Én is szoktam anyukámmal ilyenekről beszélni. Sosem volt tabutéma köztünk a szexualitás.

2013. nov. 20. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze Kérdező, minden további nélkül...
2013. nov. 21. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!