500 Ft-ot loptam itthonról a családi kasszából. Ugye nem fog kiderülni? Nagyon félek.
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 18:40
11/36 anonim válasza:
Vállald a cselekedeted következményeit!
12/36 anonim válasza:
#10 sokan vannak így vele, hogy nem tudják felidézni még tini éveiket sem, nem hogy kisgyerekként töltött éveiket, maximum pár dologra emlékeznek és azt gondolják minden megvan, holott szinte semmi! :)
13/36 anonim válasza:
Itt nem az a lényeg hogy 500-at lopott vagy 50000-et. Hanem hogy LOPOTT!
Ha kiderül ha nem, mindenképpen szégyelld magad.
Tedd vissza a pénzt ha még megvan.
14/36 anonim válasza:
Lopd vissza.
Ha nagyon nem akarsz balhét akkor 1000Ft-ot lopsz vissza.
15/36 anonim válasza:
Hát, 500ft kb semmi, viszont ha megtudják majd feltételezik rólad hogy többet is fogsz tőlük lopni
16/36 anonim válasza:
Miért is loptál, ahelyett hogy kérted volna?
17/36 anonim válasza:
Kérj zsebpénzt és tedd vissza abból. Többet meg ne csinálj ilyet.
18/36 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mire kellett, de nem vagyok benne biztos, hogy ez lopásnak számít, főleg nem csupa nagybetűvel, ahogy egyesek írják. Én buszjegyre szoktam “lopni”, mert általában nincs nálam készpénz, és akkor körbejárom a házat apró után kutatva. Mondjuk nálunk a családban szerintem az apróra senki se úgy tekint, mint értékre, úgyhogy nem is számít ki honnan vesz el egy kicsit. Ötezrest nem vennék ki a pénztárcájukból, de a mindenkol heverő százasok szerintem közös tulajdonban vannak. Meg mit jelent az, hogy családi kassza? A családhoz te is hozzátartozol. Olyanra vettél el, amire amugy adtak volna, pl buszjegy vagy amire nem adtak voln, pl cigi, pia?
19/36 anonim válasza:
Miért ne derülne ki ? Máris több ezren tudják a vallomásodból.
20/36 anonim válasza:
Én loptam pénzt tőlük és még mindíg azt hiszik lopós vagyok.. :D pedig ők is megfosztottak jó pár dologtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!