500 Ft-ot loptam itthonról a családi kasszából. Ugye nem fog kiderülni? Nagyon félek.
Szerintem nem az összeg számít, mert 500 Ft olyan kis összeg, hogy gondolom, fel sem tűnik nekik.
Hanem a tény, hogy megloptad a szüleidet.
Tehát ha nem derül ki, akkor is a lelkiismereteddel kellene elszámolni.
Ilyet minden gyerek tesz! Nincs olyan, hogy nem és csönd! Mondom nincs!
Nem feltétlen pénzt, de minden gyerek csór valamit ahelyett, hogy kérne, akár anyjától/apjától egy szál cigit, akár pénzt, akár régen a nagy nincsben egy kanál zsírt (akkor "átlag felett" élők cukrot), vagy egy korty házi likőrt, a stifolderből egy kis szeletet, stb. Nem gondolnám, hogy megbuksz, de ilyet ne csinálj máskor! Mi mást tanácsolhatnék, mint hogy ne csináld? Rutin művelet bír ám lenni belőle, s míg régen minket úgy elvertek ezért, ha kiderült, hogy egy hétig sírtunk, Titeket nem kalapálnak már el, mert nem EU-s, és így bír rutin lenni belőle, hogy úgy sem vette észre, meg ha észrevette, akkor mi történt, leb...ott? És akkor meg mi van?
7# én például soha semmit nem loptam a szüleimtől.
Nem azért , mert mintagyerek voltam, sőt ...
Nem is kaptam meg mindent tőlük amit szerettem volna, de eszembe nem jutott soha, hogy meglopjam őket. Se pénz, se cigi, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!