Hogy kezeljem jól a helyzetet a szüleim és a férjem között ragadva?
Építkezünk.
Szüleimtől ajándékba kapjuk a telket és szeretnének nagyobb összeggel is támogatni, emellett aktívan részt is vesznek az építkezésben.
Telket elfogadjuk, de a pénzt csak végső esetben szeretnénk.
A probléma a szüleim és a férjem közötti kapcsolat.
Szüleim nem érzik a férjem háláját és ebben igazuk is van, tényleg nem érezhető rajt.
Viszont szüleim is -persze jó szándékból- de mindenbe is bele akarnak szólni
Milyen támogatást vegyünk fel, mit hogyan csináljunk, ha vmit magunk megcsinálunk az úgy nem jó, nem úgy kell, miért nem megy férjem munka előtt/után minden nap az építkezésre (több műszakos munkarendben dolgozik). Ő nincs hozzászokva, hogy ilyen szinten irányítsák, így inkább kivonja magát a szüleimmel történő kommunikációból. Ez vmilyen érthető, azonban úgy gondolom kicsit megalázkodhatna ilyen téren, hiszen rengeteg támogatást kapunk.
2 oldal között pedig ott vagyok én és nem igazán tudom, hogyan kezelhetném a helyzetet
Tanácsokat szívesen fogadnék!
100
Ez nem számít. Mi 300 km-re telepedtünk le a mérgező családtól, utánunkköltöztek, ugyanabba a városba.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Van amivel egyet értek, van amivel nem
A telek rész tiszta mindenki számára.
Házssági szerződés, tulajdonjog stb. Ügyvéddel megbeszélve..
Ezen felül a ház 50-50 tulajdoni részben lesz. Illetve minden más is. Közös kasszán vagyunk, minden kiadást megbeszélünk
Válás esetén minden 50-50, kivételt képez a telek.
Ezt szüleim is tudják, ebben a véleményünk a férjemmel nem fog változni. Függetlenül attól h segítenek a szülők vagy sem
További anyagi segítséget ezért is nem fogunk elfogadni tőlük, hiszen bonyolítaná, hogy azt ők csak nekem adnák és egy esetleges válás esetén követelésként jelentkezne a férjem felé. Ezt mindenképp szeretnénk elkerülni
De megint ott tartasz h
"válás esetén követelésként jelentkezne a férjem felé."
Anyádék semmit nem követelhetnek a férjeden válás esetén!!! Ha csak nincs szerződés erről.
Még mindig nem látod be 10 + oldal után sem h anyádék kvázi jogot formálnak az életedre (a házasságodra es az esetleges válásodra is)
Mármint nekem kellene kifizetnie, nem a szüleimnek
Na mindegy, ezen felesleges fennakadni, mert szóba sem jöhet, hogy egy ilyet elfogadjunk tőlük
Ezen ne csodálkozz, gyerekkorában elnyomták a szülei, és még mindig nem képes ebből kitörni(az más lap, hogy nem is akar). Az ilyeneket a koporsóból is irányítani fogják a szülei. A férje sem 100-as, hogy elvette így. De ez már legyen az ő baja. A következményeit neki kell majd viselni, ha még durvább lesz a helyzet. Mert durvulni fog. Ez még nem a vége, csak az eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!