Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ketté szakadon , mit tennétek...

Ketté szakadon , mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam (3) akit imádok viszont nem sokszor találkoztunk mivel külföldön dolgozok (ennek nyomósabb okai vannak miért mentem ki amikor a fiam fél éves volt ez az ok pedig hogy nagyon nem jöttünk akkor ki sem anyagilag és barátnőm sem foglalkozott semmit a kapcsolatunkal. Az utóbbi időben belátta hogy elüldözött és viszonylag rendeződött a kapcsolatunk aminek én nagyon örülök. Természetesen az elmúlt 2.5 évben a jó fizetésemnek köszönhetően nem volt anyagi gondjuk mert mindent én fizettem kintről.

Most hozta a sort úgy hogy hazaköltöznék viszont most kaptam egy olyan munkaajánlatot ami számomra hihetetlen ez az összeg szállással ellátással +2 millió forintnak megfelelő angol font , a munka idő 1 hónap munka és 1 hónap szünet (ápolói munka egy nagyon gazdag családnál)

Barátnőm nagyon nem boldog mert azthitte hogy hazaköltözök és én is így voltam vele de most beszélgettem vele és ezt még meg kell emésztenie, persze azt ő is megérti hogy 2m forint tisztán nagyon sok pénz.

Fiamat viszont nagyon féltem mert mindig hazautaznék arra az egy hónap szünetre vagyis mind 2. hónapban otthon lennék de nem tudom hogy egy 3 éves gyerek hogyan tudná ezt feldolgozni hogy az apja minden 2. hónapban 1 hónapra elmegy...

Sajnos otthon biztos hogy nem lenne jó fizető munkám (egészségügy) és meg sem közelítené eztamit most ajánlottak. sőt....

Megtehetem azt a fiammal hogy 2 havonta lát? nyilván ő miattuk teszem hogy jó életük legyen és így már hogy minden 2. hónapban haza tudok menni így sokkal jobb mint ami az elmult 2 évben volt mert akkor a covid miatt és a kapcsolat miatt 2x mentem csak haza...

2022. nov. 9. 22:37
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
83%
Az én faterom is így volt. Mondjuk szüleim elváltak, apa minden második hétvégén vitt volna. Volt, hogy hetekig nem láttam, mert annyit dolgozott, ő is Londonban. Mondjuk ő nagyságrendekkel több pénzt termelt, de ez más tészta. Alakulhatott volna jobban is bizonyos szempontból a gyerekkorom, ha többet látom, viszont ígyis megerősödtem, és rendkívül jó életet biztosított. Amikor 10 voltam, onnantól pedig szinte minden nap találkoztunk már. Milyen nehézségeim voltak? Anya elkényeztetett, és egy anyámasszony katonája lettem, ezért suliban voltak idők, amikor sokat szapultak, de én nem mertem kiállni magamért soha. Fiatal felnőtt vagyok, ilyen soha nem történhet már meg, mert küzdősportolok pl. Viszont azért, hogy nekem és a gyerekeimnek se kelljen soha dolgoznia, el tudtam viselni, hogy bullying ért, mert faterom ahelyett, hogy gyakrabban velem lett volna, ennyit dolgozott. Az 1 hónap van 1 hónap nincs szerintem teljesen rendben van, én biztosan elvállalnám a helyedben, és a pénz nagyrészét lekötném nagyon hosszú távra, hogy jól kamatozzon mire a gyerek felnő. Ezzel egy normális életszínvonalat már tudsz neki biztosítani amíg felnő. Nincs gyorskaja, rák 2 3szor hetente, vörös húsok, rendszeres sport (lehetőleg valami birkózás, hogy 14 15 éves korára amikor a csajok elkezdik érdekelni, már úgy nézzen ki, hogy mindegyik rajta lóg majd, és önbizalma is lesz :)) stb stb. Rengeteg fehérje kell, hogy nagyra nőjjön, azt meg nem a főzelékből és rántott párizsiból fogja összeszedni ;) lehetne sorolni. Ezt te mind tudod biztosítani azzal, hogy egy hónapot kint vagy. Szerintem egy ilyen áldozatot megéri meghozni. Ha akarsz privátban mesélek többet ha van kérdésed bármiről.
2022. nov. 11. 01:21
 52/55 anonim ***** válasza:
64%
ebben a kapcsolatban a kérdezö az áldozat, hogy nem veszitek észre ?? ha elhagyja a párját, azzal nem a párjának tesz szivesseget, hanem sajat magának.. szerintem
2022. nov. 11. 01:22
 53/55 anonim ***** válasza:
62%
51 vagyok, közben beleolvastam a threadbe is. A csajnak semmit ne hagyj, mindent a gyerekednek adj, tegyél félre, és irass egy végrendeletet, hogy a gyerek örököl mindent, ha felnőtt. Elég aranyásónak hangzik ez a csaj. De lehet azért akarja elküldeni, hogy addig közben 1 hónapig mással kufircolhasson. Valószínűleg a szünet alatt is ez ment amíg rossz volt a kapcsolat. Biztos a tied a gyerek? Egy dns tesztet azért csináltatnék.
2022. nov. 11. 01:27
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg sem élnek együtt utolsó.Nem elküldeni akarja,hanem hazahívni a nő.Pont inkább az lenne a lényeg,hogy többet legyenek együtt,nem kevesebbet.Én nem látok a kapcsolatba,de az biztos,hogy a gyerek el nem az igazi,ha az apja,vagy az anyja sokat van távol.Az én kapcsolatokban,nekem sem lenne rendben felnőttként.Nekünk szükségünk van egymásra a nap végén,hogy kicsit együtt legyünk, beszélgessünk,összebújjunk.Olyan kapcsolatban nem tudnék élni,ahol hetekig nincs fizikai kontaktus,és itt nem a szexre gondolok.Szerintem gyerek fejjel ez még durvább lehet.
2022. nov. 11. 11:51
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

54 rendben, igaz, nagyon fáradt voltam amikor írtam és nen is olvastam végig, az egyik kommentjéből tűnt úgy, hogy a csaj akarja, hogy vállalja el a munkát.

Egyébként miért nem költöztök ki angliába? Van egy jó munkád, egy gazdag családnál, ha elmondod nekik, mondjuk pár hónap után, hogy szeretnél kiköltözni, és ehhez kéne segítség, biztos tudnának adni tippeket és segítőkészek lennének. A gyerek pedig normális országban nőhetne fel. Nem tudom van e lakásotok, de amilyen árak itt vannak, szerintem valamit kint is tudnátok venni, esetleg kis hitellel. Ilyen melóval, simán be lehet vállalni. Ráadásul csak 1 hónapot kell dolgoznod, van egy hónap szüneted. Abban az egy hónap szünetben esetleg tanulhatnál valami új dolgot/ szakmát, hogy aztán bővíteni tudd a lehetőségeket. Bár őszintén megmondom, hogy nem tudom merrefelé dolgozol szóval lehet egyelőre ott a havi 2 misi (nyilván annak megfelelő fontban) meg már kevés lenne. A gyereknek biztosan az lenne a legjobb, ha ott nőhetne fel, főleg ha állampolgárrá is tudna válni. Rendkívül nagy lehetőség, egész életedben bánni fogod, ha nem élsz vele.

De persze lehet a könnyű utat választani, és hazajönni, és havi 300ból nevelgetni a gyereket, aki felnőtt korára egy olyan országban fog élni, ami a jelenleginél is ezerszer rosszabb. Tanárok nem lesznek, már az ő iskoláiban sem. 1 millió újabb magyar addigra kivándorol külföldre, ha nem 2, de ennek ellenére papíron a lakosság nem fog csökkenni, a borsodi szitu miatt. Az a jelenség nyilván az egész országban probléma, de konkrétabban itt nem mondhatom ezt ki, mert jönne a ban... A magyarok akik meg mégis hátramaradtak, teljes zombik lesznek addigra, a piacot kisajátítja a politikai elit, tehát ha netán nem sikerül 18 év porosz oktatás alatt engedelmes droidot nevelni a gyerekből, és esetleg vállalkozó szellemű fiatalember lenne, olyan akadályokba fog ütközni, hogy nem fog tudni érvényesülni, mert azonnal jönni fog a kommiszár, és einstandolja a feltörekvő vállalkozást. De az oktatás a legnagyobb baj igazából, nem lesz aki tanítsa, és aki tanítja, az csak azért csinálja, mert nyugdíj nem elég, hogy kifizesse a rezsit, ami a rezsicsökkentés ellenére is, sokkal többe került, mint a valós gáznak az értéke. De ez másik téma. Szóval szerinted az ilyen tanárt mennyire fogja érdekelni a gyerek jövője?

Itt a lehetőséged, vállald el a munkád, és alapozd meg, hogy kiemeld a családod és a gyereked a nyomorból, had legyenek lehetőségei, jó életre! Az átlag magyar az le fog durrogni, hogy na mert itt nincs lehetőség? Ezekre ne hallgass, az ilyeneknek sajnos sose adatott meg, hogy lássa mi lehetne,ahelyett,ami van.

Irány az Egyesült Királyság! Heil dir im siegerkranz... Jaj, bocsánat, az másik ország... God save our gracious King! Long live our noble king!

2022. nov. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!