Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ketté szakadon , mit tennétek...

Ketté szakadon , mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam (3) akit imádok viszont nem sokszor találkoztunk mivel külföldön dolgozok (ennek nyomósabb okai vannak miért mentem ki amikor a fiam fél éves volt ez az ok pedig hogy nagyon nem jöttünk akkor ki sem anyagilag és barátnőm sem foglalkozott semmit a kapcsolatunkal. Az utóbbi időben belátta hogy elüldözött és viszonylag rendeződött a kapcsolatunk aminek én nagyon örülök. Természetesen az elmúlt 2.5 évben a jó fizetésemnek köszönhetően nem volt anyagi gondjuk mert mindent én fizettem kintről.

Most hozta a sort úgy hogy hazaköltöznék viszont most kaptam egy olyan munkaajánlatot ami számomra hihetetlen ez az összeg szállással ellátással +2 millió forintnak megfelelő angol font , a munka idő 1 hónap munka és 1 hónap szünet (ápolói munka egy nagyon gazdag családnál)

Barátnőm nagyon nem boldog mert azthitte hogy hazaköltözök és én is így voltam vele de most beszélgettem vele és ezt még meg kell emésztenie, persze azt ő is megérti hogy 2m forint tisztán nagyon sok pénz.

Fiamat viszont nagyon féltem mert mindig hazautaznék arra az egy hónap szünetre vagyis mind 2. hónapban otthon lennék de nem tudom hogy egy 3 éves gyerek hogyan tudná ezt feldolgozni hogy az apja minden 2. hónapban 1 hónapra elmegy...

Sajnos otthon biztos hogy nem lenne jó fizető munkám (egészségügy) és meg sem közelítené eztamit most ajánlottak. sőt....

Megtehetem azt a fiammal hogy 2 havonta lát? nyilván ő miattuk teszem hogy jó életük legyen és így már hogy minden 2. hónapban haza tudok menni így sokkal jobb mint ami az elmult 2 évben volt mert akkor a covid miatt és a kapcsolat miatt 2x mentem csak haza...

2022. nov. 9. 22:37
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
51%
Más is él így és megy nekik. Mennyivel lenne jobb, ha itthon nyomorognátok, éheznétek? Azt is megsínyli a gyerek. Hajós barátunknál láttam, ahol 3 hónap meló, 3 hónap pihi van, hogy működik ez így is, 2 gyereke nőtt így fel, imádják az apjukat, ebből nincs semmi gond.
2022. nov. 10. 07:11
 32/55 anonim ***** válasza:
60%
Sztem menj. A nővel már vannak gondok, ő mit dolgozik, hogy már elmúlt 3 a gyerek, és a családja mennyire támogatja? Pl. ha beteg a kicsi és otthon kell vele maradni? Az sem állapot, hogy neked csak a meló jut az életből.
2022. nov. 10. 07:20
 33/55 anonim ***** válasza:
29%

#29 Jól mondja. Kérlek hallgass rá!

Ne hagyd magad lehúzni, ne hagyd magad zsarolni.

2022. nov. 10. 07:21
 34/55 anonim ***** válasza:
75%
Most sincs családod. A család nem annyi, hogy befizeted és elmondhatod másoknak, hogy van. A gyereked nem kötődik hozzád és te sem hozzá. A barátnőd meg persze, hogy nem akar kiköltözni, mert ha összevesztek ott áll majd egyedül egy gyerekkel és munka nélkül. Most pont úgy éltek, mint akik már elváltak.
2022. nov. 10. 07:29
 35/55 anonim ***** válasza:
78%

A férjem apja is ezt csinálta, 1 éves korában ment külföldre, kint volt valamennyit, hazajött, visszament. Talán 10-12 lehetett, mire végleg hazajött.

Hát, nincs köztük szoros kapcsolat, anyósom azóta is azt mondja, bánják, hogy ezta döntés hozták akkor, a pénz miatt egyébként. Mert oké így pénz volt, de kapcsolat nem igazán.

A gyerekek nem kötődnek az apjukhoz, az apjuk sem annyira, nem is tudja kimutatni az érzelmeit feléjük.

Tudom, késő bánat, de nem értem, miért nem lehet manapság előbb a feltételeket megteremteni, és csak utána gyereket vállalni? Mi ketten együtt voltunk kint a férjemmel, együtt spóroltunk és csak UTÁNA vállaltunk gyereket, mikor anyagilag már pályán voltunk.

Nem vagyunk milliomosok, nem keresünk sokszázezret, de biztos nem játszanánk el, hogy a férjem kint dolgozzon. Inkább kevesebb pénz.

2022. nov. 10. 07:54
 36/55 anonim ***** válasza:
35%

mindenkije otthon van

Mert nem mindenkinek a pénz a legfontosabb, mint neked... Te azzal akartad eddig is megoldani a problémát, hogy több pénzt keresel, ahelyett, hogy az idődet adtad volna a családodnak.

2022. nov. 10. 08:41
 37/55 anonim ***** válasza:
42%

A feleség/ barátnő is hozhatna némi áldozatot azon kívül hogy széttette anno a lábát.

Gyakorlatilag egyedül neveli a gyerekét, egyedül alszik, egyedül eszik, minden az ő gondja. Ja, hogy van pénz? Mint látszik, neki ez a legkevésbé fontos. Ő a társát és a gyereke apját szeretné inkább.

2022. nov. 10. 08:42
 38/55 anonim ***** válasza:
94%
Menjen ki a családod is. Nagyon sokan így élnek, és nem bánták meg. Magyarországtól minden csak jobb lehet. Hatalmas szerencsétek van ezzel a jól fizető állással. Kell a pénz bizony, hiszen minden csak sokkal drágább lesz. Hajrá.
2022. nov. 10. 09:29
 39/55 anonim ***** válasza:
43%

A nő is elmehetne dolgozni, mindjárt lenne több pénz. De nem teszi. Vagy legalábbis én azt veszem ki. Óvodás gyerekkel otthon segget mereszteni egész nap nem nagy teljesítmény, a nők többsége ilyenkor már rég dolgozik. Nagyon is megfelel neki, hogy a férje a fejős tehén.

Azt amúgy elolvasta aki a férjet oltja, hogy eü-ben dolgozik? Gondolom ápoló vagy mentős. Itthon mit csináljon nettó 200-ból egy nem dolgozó feleséggel? Haljanak éhen?

2022. nov. 10. 09:37
 40/55 anonim ***** válasza:
31%

Aha szerinted. Aztan felnott koraban meg azert "fuj" az apjara, mert egesz gyerekkoraban nelkuloznie kellett..A mai vilagban, az anyagi biztonsag ezerszer fontosabb! Amugy vannak sikeres teniszezok, akik szinten heteket vannak tavol a gyerekeiktol es megsem idegenkednek egymastol.

Kerdezo! Ragadd meg az alkalmat, ha van ra lehetoseg, akkor a csaladodat is vidd ki, mert Magyarorszagon nincs jovo!

2022. nov. 10. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!