Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ketté szakadon , mit tennétek...

Ketté szakadon , mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam (3) akit imádok viszont nem sokszor találkoztunk mivel külföldön dolgozok (ennek nyomósabb okai vannak miért mentem ki amikor a fiam fél éves volt ez az ok pedig hogy nagyon nem jöttünk akkor ki sem anyagilag és barátnőm sem foglalkozott semmit a kapcsolatunkal. Az utóbbi időben belátta hogy elüldözött és viszonylag rendeződött a kapcsolatunk aminek én nagyon örülök. Természetesen az elmúlt 2.5 évben a jó fizetésemnek köszönhetően nem volt anyagi gondjuk mert mindent én fizettem kintről.

Most hozta a sort úgy hogy hazaköltöznék viszont most kaptam egy olyan munkaajánlatot ami számomra hihetetlen ez az összeg szállással ellátással +2 millió forintnak megfelelő angol font , a munka idő 1 hónap munka és 1 hónap szünet (ápolói munka egy nagyon gazdag családnál)

Barátnőm nagyon nem boldog mert azthitte hogy hazaköltözök és én is így voltam vele de most beszélgettem vele és ezt még meg kell emésztenie, persze azt ő is megérti hogy 2m forint tisztán nagyon sok pénz.

Fiamat viszont nagyon féltem mert mindig hazautaznék arra az egy hónap szünetre vagyis mind 2. hónapban otthon lennék de nem tudom hogy egy 3 éves gyerek hogyan tudná ezt feldolgozni hogy az apja minden 2. hónapban 1 hónapra elmegy...

Sajnos otthon biztos hogy nem lenne jó fizető munkám (egészségügy) és meg sem közelítené eztamit most ajánlottak. sőt....

Megtehetem azt a fiammal hogy 2 havonta lát? nyilván ő miattuk teszem hogy jó életük legyen és így már hogy minden 2. hónapban haza tudok menni így sokkal jobb mint ami az elmult 2 évben volt mert akkor a covid miatt és a kapcsolat miatt 2x mentem csak haza...

2022. nov. 9. 22:37
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
53%

Itthon mit csináljon nettó 200-ból

Azért a nettó kétszáz nagyon durva mellébeszélés. Ápolónőként mondom.

2022. nov. 10. 09:46
 42/55 anonim ***** válasza:
42%
Akkor te ápolónőként keresel úgy, hogy 3 embert egymagad eltarts?
2022. nov. 10. 09:51
 43/55 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező anno azért ment el, mert nem bírtak együtt élni. Most a távolság konszolidálta a kapcsolatot, de nem valószínű, hogy együtt lakva is újra működne. A nő és a gyerek meg gondolom a nagyszülőkhöz kötődik.
2022. nov. 10. 09:59
 44/55 anonim ***** válasza:
86%
Én elvállalnám, de max 1-2 évig. Utána a gyerek is ovis lesz, hazaköltözhetnél végleg és itthon melózhatnál ahogy az anya is. Óvodás gyerek mellett már simán fog tudni legalább 6 órás melót vállalni. Te is dolgozol itthon, azért annyira nem keresnek rosszul egy magán szoc otthonban pl. Bőven ki lehet jönni egyébként 2 ember fizetéséből... Főleg, ha a 1-2 év alatt félrerakod a nagyját. Azért nagyon max ha 300ezerbe kerül az anyuka és gyerek élete, akkor is el tudsz tenni milliókat... De pl 2 felnőtt ember elvan albérlettel együtt 300ezerből bőven. Mi mikor meghúzzuk magunkat, akkor 210ezerből 85ezres albérlettel kijövünk/hónap. Ez a minimum, de ekkor sem zacskós levesen és kenyéren élünk...
2022. nov. 10. 11:02
 45/55 anonim ***** válasza:
87%

Akkor te ápolónőként keresel úgy, hogy 3 embert egymagad eltarts?

Képzeld, igen, keresek annyit, hogy ha átmenetileg a férjem nem dolgozna , akkor is megélnénk. Nem mennénk minden évben nyaralni, és biztos lenne, amiről lemondanánk, de megélnénk belőle hárman is.

2022. nov. 10. 11:04
 46/55 anonim ***** válasza:
34%
45. Akkor mit pityognak az egészségügyisek?
2022. nov. 10. 11:24
 47/55 anonim ***** válasza:
38%
41-es: te MO-on ápolóként havi 1-2 milliót keresel?
2022. nov. 10. 14:30
 48/55 anonim ***** válasza:
58%
Apám is ilyen volt, hónapokra képes volt lelépni a munka miatt, alig láttam. Persze mikor hazajött akkor eszébe jutott az apáskodás. Anyámnak volt a legszarabb és teljesen meg is értem. Apám összevissza csalta őt külföldön anyám tudta nélkül, anyám meg kb. úgy élt és dolgozott itthon mint egy egyedülálló anya, mert ugye a férjét ő sem látta több hónapig, annyi különbséggel, hogy egy egyedülálló simán kereshet magának párt. Apámmal sosem lett jó a viszonyunk.
2022. nov. 10. 16:09
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

Azért kicsit bele kéne gondolni, hogy ha az anya annyira anyagias meg fejős tehén lenne, akkor nem azt mondaná a pasijának, hogy gyere haza az itthoni szar fizetések ellenére is, csak legyünk együtt, hanem boldog lenne, hogy kap havi 1-2 milliót és még a pasival is csak kéthavonta van gondja. Nagyon nem megy itt néhány embernek a gondolkodás...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, vállald el a munkát és csináld egy fél évig legalább. Ezalatt a pénz nagy részét tedd félre, és ha működik tényleg a kapcsolat és úgy döntesz, hogy hazajössz, akkor sem a nulláról kell indulnotok, mert hogy nagy váltás lesz anyagilag az biztos.

2022. nov. 10. 19:47
 50/55 anonim válasza:
90%
Ha így vélekedsz a barátnődről, akkor miért vagy még vele? A gyerek miatt? Mert ennek semmi értelme nincs így. Attól hogy kéthavonta majd hazaállítasz bohóckodni, nem leszel jó apa. Ennyi erővel a barátnőd nyugodtan kereshetne magának egy normális párt, te megmaradsz víkend apának aki majd kéthavonta betoppan, úgyis ez a terved, és ezen a szinten se vagy még mert a gyereknek kvázi idegen vagy. A baránőd is kap egy normális párt aki vele van, és nem hagyja cserben, a gyerek meg kap egy normális apát aki nem csak kéthavonta foglalkozik vele.
2022. nov. 10. 23:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!