Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha apámnak...

Szerintetek gáz, ha apámnak nincs meg a 8 általános?

Figyelt kérdés

64 éves. Egyszerű munkásember, reggel elmegy az építkezésre, hétvégente hazahozza a pénzt. Este leül a TV elé és megissza a párszáz forintos sörét.

Anyámnak a szakmunkás megvan.

Én mérnökhallgató vagyok jelenleg.

2022. nov. 7. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem az baja, hogy anyagilag nem nagyon támogatták mérnökképzés alatt vagy az közoktatásban. Van kaja ház légy boldog az legyél boldog. Érted mérnök képzést se. Meghajtani sok értelme nincs. Pénzbe kerül a minőségi oktatás.

Teljesen jogos prolikom számonkérni minek szült gyereket akkor, mert megváltozott a gazdasági 40 éve. Nem gulyáskommunizmus van, hogy a szocreál családtervezés legyen a létminimum.

2024. márc. 25. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!