Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha apámnak...

Szerintetek gáz, ha apámnak nincs meg a 8 általános?

Figyelt kérdés

64 éves. Egyszerű munkásember, reggel elmegy az építkezésre, hétvégente hazahozza a pénzt. Este leül a TV elé és megissza a párszáz forintos sörét.

Anyámnak a szakmunkás megvan.

Én mérnökhallgató vagyok jelenleg.

2022. nov. 7. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 A kérdező kommentje:
Számolni nem nagyon tudnak fejben, írni nehezen.
2022. nov. 7. 21:31
 2/71 H.B.Netta ***** válasza:
99%
Az számít, hogy téged hogyan neveltek fel. Szerintem nem olyan rosszul, ha most mérnök halgató vagy :)
2022. nov. 7. 21:32
 3/71 anonim ***** válasza:
5%
Igen gáz.
2022. nov. 7. 21:33
 4/71 anonim ***** válasza:
98%
Amig boldog es elegedett az eletevel, nem latok benne semmi kivetni valot.
2022. nov. 7. 21:35
 5/71 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem az, legalábbis neked biztosan nem kell emiatt rosszul érezned magad. Lehet, a családi háttere nem engedte meg, hogy befejezze az iskolát, később pedig munka mellett máár nem volt ideje megszerezni a papírt róla (plusz a munkájához sem kellett).
2022. nov. 7. 21:36
 6/71 A kérdező kommentje:

Hát ami kellett azt mindig megkaptam.

De néha sóhajtok egyet, amikor anyám megkérdezi, hogy mondjam meg mennyi 27+32 meg hogy számoljam meg, hogy jól számolt-e össze 10 10 ezrest.

7/71 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nincs ebben semmi gáz.

Nem az iskolák számától függ, hogy ki mennyire okos.

Nem tud számolni? Volt olyan egyetemi diplomával rendelkező kolléganőm, aki az ilyen 3+2 szintű összeadásokat is számológéppel végezte.

8/71 A kérdező kommentje:
*Ellenőrizzem le
2022. nov. 7. 21:37
 9/71 anonim ***** válasza:
98%

biztos lehetsz benne, hogy vannak akik lenézik őt, meg talán téged is, de számít? Ha már a véleményem érdekel: szerintem ez akkor gáz, ha panaszkodik és fullra utálja az egészet, mert az tényleg egy szegénységi tanubizonyság. De ha elvan vele, talán még élvezi, és a munkán kívül képes mosolyogni, és élvezni az életet, akkor szerintem a világ legtermészetesebb dolga, sőt, külön tisztelet neki.

Mindig gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha olyan csajjal jönnék össze, aki mondjuk wc-ket takarít, mint munka, és mindig azt gondolom hogy ezt 100x jobban tisztelném mondjuk, mint azokat akik egész nap a légkondis irodában ülnek, és azt hiszik mindent tudnak az életről, és még így is panaszkodnak hogy nekik mennyire rossz sorsuk van...

2022. nov. 7. 21:40
 10/71 H.B.Netta ***** válasza:
95%
Ez csak azt jelenti, hogy bíznak benned. Nekem vannak olyan kollégáim, akik több diplomával az ABC-t se tudják… :)
2022. nov. 7. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!