Szerintetek gáz, ha apámnak nincs meg a 8 általános?
64 éves. Egyszerű munkásember, reggel elmegy az építkezésre, hétvégente hazahozza a pénzt. Este leül a TV elé és megissza a párszáz forintos sörét.
Anyámnak a szakmunkás megvan.
Én mérnökhallgató vagyok jelenleg.
Hát ami kellett azt mindig megkaptam.
De néha sóhajtok egyet, amikor anyám megkérdezi, hogy mondjam meg mennyi 27+32 meg hogy számoljam meg, hogy jól számolt-e össze 10 10 ezrest.
Szerintem nincs ebben semmi gáz.
Nem az iskolák számától függ, hogy ki mennyire okos.
Nem tud számolni? Volt olyan egyetemi diplomával rendelkező kolléganőm, aki az ilyen 3+2 szintű összeadásokat is számológéppel végezte.
biztos lehetsz benne, hogy vannak akik lenézik őt, meg talán téged is, de számít? Ha már a véleményem érdekel: szerintem ez akkor gáz, ha panaszkodik és fullra utálja az egészet, mert az tényleg egy szegénységi tanubizonyság. De ha elvan vele, talán még élvezi, és a munkán kívül képes mosolyogni, és élvezni az életet, akkor szerintem a világ legtermészetesebb dolga, sőt, külön tisztelet neki.
Mindig gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha olyan csajjal jönnék össze, aki mondjuk wc-ket takarít, mint munka, és mindig azt gondolom hogy ezt 100x jobban tisztelném mondjuk, mint azokat akik egész nap a légkondis irodában ülnek, és azt hiszik mindent tudnak az életről, és még így is panaszkodnak hogy nekik mennyire rossz sorsuk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!