Szerintetek gáz, ha apámnak nincs meg a 8 általános?
Figyelt kérdés
64 éves. Egyszerű munkásember, reggel elmegy az építkezésre, hétvégente hazahozza a pénzt. Este leül a TV elé és megissza a párszáz forintos sörét.
Anyámnak a szakmunkás megvan.
Én mérnökhallgató vagyok jelenleg.
2022. nov. 7. 21:30
21/71 anonim válasza:
Nézd. Tisztességesen dolgoznak és felneveltek, szeretnék, hogy neked jobb legyen (mérnöknek tanulsz). Ez számít.
22/71 A kérdező kommentje:
Most miért kell betámadni? Ez csak egy szimpla kérdés volt, hogy nektek mi a véleményetek, mit gondoltok.
2022. nov. 7. 22:28
23/71 anonim válasza:
Oké, megtudtad, most boldog vagy?! :)
24/71 anonim válasza:
Azért, mert ha a fejedben rendben lennének a dolgok, akkor meg sem kellene ezt kérdezned.
25/71 anonim válasza:
Nevelőapámnak nincs meg a 8 osztálya, anyám is estin szerezte meg (jóval idősebbek, mint a Te apukád), én diplomás vagyok, de sosem érdekelt, hogy iskolázatlanok, mert vannak olyan tulajdonságaik, képességeik, ami miatt nagyra tartom őket és bizony van néhány olyan terület, ahol szerintem tájékozottabbak, talpraesettebbek, mint sok diplomás. Nem az iskolázottságtól lesz valaki értékes ember, hanem a tetteitől, gondolkodásmódjától, viselkedésétől.
26/71 anonim válasza:
25: ezt nagyon szépen megfogalmaztad, gratulálok!!!!
Na, ilyen egy igazi diplomás!
27/71 anonim válasza:
Ha téged jól felneveltek és elégedettek így, akkor nem gáz. Nem kell mindenkinek agysebésznek lenni.
28/71 anonim válasza:
Hát a kérdezőnek még van hova fejlődnie.
Remélem, a szüleid nem olvassák a gyakorit, mert elszomorodnának! :(
29/71 anonim válasza:
8: Nem baj! Azt mi is így csináljuk, több szem többet lát!
30/71 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Apám szakközepet végzett, jegyei olyanok voltak, amilyenek a szakmai tárgyakat leszámítva, mégis olvasottabb és mindenhez valamennyire értő fickó, csak szeretnék fele annyira tájékozott lenni, mint ő egy rakás dologban. Más az ő végzettségével meg nem ilyen. Én mérnök vagyok, és egy rakás mérnököt ismerek, akik a mindennapi élethez, vagy bármihez a szakmájukon kívül hülyébbek, mint bármely trafikos vagy kőműves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!