Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha apámnak...

Szerintetek gáz, ha apámnak nincs meg a 8 általános?

Figyelt kérdés

64 éves. Egyszerű munkásember, reggel elmegy az építkezésre, hétvégente hazahozza a pénzt. Este leül a TV elé és megissza a párszáz forintos sörét.

Anyámnak a szakmunkás megvan.

Én mérnökhallgató vagyok jelenleg.

2022. nov. 7. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
95%

64 éves korban? Örülj, hogy még él!

Nyilván folyamatosan dolgozott, nem ért rá iskolázni. De téged azért kiiskoláztat.

Mi a problémád vele, szégyelled ?!

2022. nov. 7. 21:47
 12/71 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem nagyobb gáz, ha ezért lenézed.
2022. nov. 7. 21:49
 13/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Anyám ápolónő (gyerekosztály), apám mentőtiszt, kidolgozzák a belüket, de alig keresnek. De szívvel-lélekkel végzik a munkájukat és minket is becsülettel felneveltek. Sokszor erejükön felül és sokszor magukon spórolva. De mi hálásak vagyunk nekik. Én mérnök lettem, a testvérem rezidens.
2022. nov. 7. 21:50
 14/71 anonim ***** válasza:
86%

Az gazabb, hogy lenezed a szuleidet. Mert ez ordit a soraidbol.

Ezert vallaljon az ember gyereket, felneveli tisztessegesen es cserebe ez jar...:(

2022. nov. 7. 21:58
 15/71 anonim ***** válasza:
90%

Ennek a kérdésnek mi értelme? A burkolt dicsekvésen kívül persze, hogy te mekkora király vagy.

Egyébként ért téged valamilyen hátrány emiatt? Ha azt írjuk 10-en, hogy gáz, akkor elkezdesz rinyálni neki, hogy estin érettségizzen le?

2022. nov. 7. 22:12
 16/71 anonim ***** válasza:
99%
Kinek? Neki nem az.
2022. nov. 7. 22:14
 17/71 anonim ***** válasza:
91%

Rokonunkkal is akkor szállt el a ló, amikor lediplomázott. Addig tök rendes gyerek volt, azóta meg egy mérnök s.fej, aki mindenkit lenéz!

Apádat, anyádat tiszteld!

És ne a papírjuk miatt!

2022. nov. 7. 22:16
 18/71 anonim ***** válasza:
94%
Felneveltek. Tisztességgel, becsülettel. Mérnöki diplomád lesz. Nem értem a problémádat.
2022. nov. 7. 22:16
 19/71 anonim ***** válasza:
87%
Már ha lesz... Mert hát láttam már BME-s hallgatót, aki egy istenkirály volt a gólyatábortól kezdve, aztán nagyon kussolt, amikor kivágták az egyetemről.
2022. nov. 7. 22:21
 20/71 anonim ***** válasza:
90%

Még csupán csak hallgató vagy - akármi történhet.

Miért pont most jutott eszedbe ez a fszméricskélés ?!

Szóba került a suliban, hogy kinek-mi az apja és rájöttél, hogy apád nem üti meg haveri körben az elvárt egyetemi kultúrszintet?

2022. nov. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!