Szerintetek gáz, ha apámnak nincs meg a 8 általános?
64 éves. Egyszerű munkásember, reggel elmegy az építkezésre, hétvégente hazahozza a pénzt. Este leül a TV elé és megissza a párszáz forintos sörét.
Anyámnak a szakmunkás megvan.
Én mérnökhallgató vagyok jelenleg.
Hát kérdező, megnézném hogy ha 18 éves kordoban azt mondták volna hogy nem támogatnak tovább, akkor is mérnök hallgató lennél-e :-D
Undorodom a fajtádtól, aki lenézi az embertársait, holott lehet a papabank és mamahotel nélkül neked is 8 osztályod lenne.
Én két diplomás vagyok, anyukámnak szakmunkás bizonyítványa van nevelőapámnak 8 osztálya. Kő keményen végig dolgozták az életüket, olyan munkákban ahol a legtöbb diplomás sírva mondana fel egy hét után, csak hogy nekem megadhassanak mindent és támogathassanak. azt akarták hogy én többre vigyem.
És tudod mit? nem hogy nem nézem le őket, de soha az életben nem fogom tudni ezt meghálálni neki és BÜSZKE VAGYOK arra, hogy ők a szüleim.
Szerintem nem gáz egyáltalán. Az, hogy kiből milyen ember lesz, nem ez határozza meg. Mondtak neked valamit, olvastál, hallottál valamit, hogy úgy érzed kérdéses ez számodra? Mi az oka a kérdésednek?
Én nem jövök azzal, hogy te vagy a gáz, nem látom konkrétan leírva, hogy te mit gondolsz, ezért kérdezem.
Szerintem nem gáz, a szüleimnek sincs egyeteme, nekem meg már van diplomám, most pedig a mestert csinálom és ezt sose éreztem gáznak, illetve senki sem éreztette velem, hogy ez gáz lenne.
Néha viszont, mikor találkoztam a haverjaim szüleivel, kicsit vágyakozva tekintettem arra az életre, ahol a családi ebéd közben zajlik az értelmiségi diskurzus. Szerintem egy egészen más szemléletet ad, ha egy ilyen közegben nő fel az ember.
44-45-nem elgurult a gyógyszere??
Egy rossz szót nem szólt a szüleiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!