Hogyan reagálnátok egy ilyen helyzetben?
Hasznos annak aki tud angolul. Speciel elolvastam, és igen ezek mind igy vannak. DE a kérdésedre a választ itt is megkaptad.. Csak nem akarod elfogadni.
ez meg amit írtál az egyik válaszlónak idézem szerintem nem túl egészséges, ha aggódsz amiatt, hogy mit fognak reagálni, de te tudod. Mutatja hogy alma a fájától nem esett messzire sajnos te is hordozod a vonásokat, de hát ezt hívják transzgenerációs örökségnek ezt kaptad a batyuba. 20 évesen még gyerek szinten vagy azért nem érted amit az a válaszoló írt. Mondjuk mindenkibe bele álltál,hisz anyuba nem mersz..
Látom, csak azon tudsz pörögni, hogy én félek anyámtól.
El sem tudod képzelni, milyen egy normális felnőttkori anya-lánya kapcsolat. Csak abban tudsz gondolkodni, hogy én félek, meg hogy meg kell osztani a szülőkkel a dolgokat.
Majd ha felnősz, rájössz, addig értelmetlen tovább magyaráznom.
az lenne a normális, ha nem kellene félni megosztani a szüleinkkel a problémáinkat. Nyilvan nem az apróságokra kell gondolni, de ha valaki balesetet szenved, és fél megosztani a szüleivel, akkor a háttérben komoly érzelmi/kapcsolati problémák húzódhatnak meg.
Nem fél,nem fogod fel, szöveg értelmezés általános iskola. Le írta, vannak dolgok amikhez semmi köze anyunak, felnőtt magánélet privát intim szféra vagy meg kímélné anyut vmitől ez nem rettegés. Ő felnőtt te nem.
És nem mondok el orvosi dolgot annak aki pitiáner miatt is belém rúg ennyi esze lehet egy 20 évesnek már önvédelem.. Ne vetisd ki a problémádat ,hogy rettegsz anyádtól, mert egy óvodás értetlen szintjén állsz aki szalad anyuhoz a pofonért és itt duzzog a válaszokon mert elvették a dömpert a homokozóban az igazsággal . Ne legyél orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!