Hogy reagálnátok ilyen helyzetben? Az anyám kibeszetle a mentális gondjaimat az új barátjának es azt, hogy öngyilkos akarok lenni, ahelyett, hogy az en pártomon állt volna, mikor a pasi engem szapult.
Vannak olyan emberek akik egyáltalán nem veszik komolyan a mentális betegségeket.
Biztos szeret, csak gondolom neki soha nem volt ilyen baja és fel sem tudja fogni hogy ez nem hiszti meg rossz természet, hanem egy betegség.
Ezért nem tudja komolyan venni, nem hiszem hogy rosszindulatból. Egyszerű tájékozatlanságból és (ne haragudj meg) butaságból.
Te írtál ki tegnap is kérdést? Anyukád nem tudja kezelni a helyzetet és valószínűleg jól esett neki kiönteni a szívét valakinek. Talán nem akar szembenézni vele, mekkora is a baj nálad, mert akkor neki is magába kéne néznie, mit rontott el. Vagy nem. így internetről nem sok okosat lehet mondani.
Kérlek, ne mondj le magadról. Van megoldás. Nekem speciel Isten segített. De Isten gyógyíthat pszichológuson, pszichiáteren keresztül is. Csak a gyógyuláshoz neked is akarni kell a változást és nem belekényelmesedni az áldozat-szerepbe. Ne ess bele abba a hibába, hogy csak panaszkodsz világba, de nem akarod meglátni és meghallani azokat, akik segíteni akarnak neked.
Látta az ambuláns lapomat, látta, hogy bipolaris vagyok, borderline es szorongok. Ennek ellenére meg csak utána nézni sem hajlandó, azt sem tudja mit jelentenek ezek a betegségek.
Felém eleve nem tud szeretetet kimutatni, az új pasijának viszont főz, ölelgeti, simogatja, imádja, en mar ettől eleve sokkal rosszabbul vagyok. Sirogorcsot es dührohamot kaptam egyik nap, ilyenkor alt. Csak annyit szokott mondani, hogy ne ordítsak, mert a szomszédok szólni fognak. Ennek volt a tanúja a pasija. Ezek után elkezdett szidalmazni, hogy mikor megyek mar innen el, ő nem hagyna, hogy így beszéljek, stb. Az anyám ahelyett, hogy a saját beteg gyerekét védené, olyanokat mondott, hogy holnap “majd a kutyaugatást miatt fog ordítani”, meg “rossz lehet úgy élni, hogy nem akar elni”... egy hülye f.asznak, akivel együtt volt fél éve. Nagyon nehéz objektíven látnom a dolgokat, sajnos testvérem sincs, az mar eleve segítene, hogy neki mi a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!