Hogy reagálnátok ilyen helyzetben? Az anyám kibeszetle a mentális gondjaimat az új barátjának es azt, hogy öngyilkos akarok lenni, ahelyett, hogy az en pártomon állt volna, mikor a pasi engem szapult.
Figyelt kérdés
Mindezt úgy, hogy közben feléd semmilyen aggodalmat nem mutat, olyan, mintha fel sem fogná, hogy halmozottan mentális beteg vagy, de amikor egy kiborulásodnak a fültanúja az új pasija, utána végig rólad beszél vele a hátad mögött, elmondja neki, nagy drámaian, hogy nem akarsz élni, majd végig a pasi mellett all, miközben ő szidalmaz, úgy, hogy semmit nem tud rólad? Bipolaris vagyok es borderline, nincs senkim, szakemberek eddig nem segítettek. Egyszerűen hihetetlen volt latni, hogy e elmondja neki a legbelsőbb magánügyeimet, de mikor en beszélek vele, akkor meg olyan, mintha fel sem fogná, hogy mi van velem. Most is ez jár a fejemben, es inkább ide írok, minthogy neki felhozzam, mert csak az lesz a válasz, hogy “mar megint kezded?” Fogalma sincs arról, hogy mi az a bipolaris depresszió, a borderline, vagy a kenyszerbetegseg, de az új pasijanak,(akit milliószor jobban imád, mint engem), így kibeszél. Még csak a neten sem hajlandó utána nézni ezeknek a betegségeknek. Pedig mar az apám is nagyon beteg volt es meg azt sem látja, hogy tőle örököltem a hajlamot.2020. szept. 16. 17:52
21/22 A kérdező kommentje:
Azt, hogy milyen segíthet várnék az anyamtol, nem nekem kellene tudni, hanem neki, ő a szülő, ő vállat, ő az idősebb. Nehogy mar a gyerek nevelje a szülőt. A külvilágtól nem várok segítséget, egy kérdést tettem fel, most sok ezer másik ember ezen a fórumon.
20, állítsd mar le magad, ez mar vagy a 4. válaszod, úgy hogy mindig másik embernek akarod kiadni magad. Szand inkább saját magad, szemernyi értelme nincs a hozzaszolasodnak.
2020. szept. 17. 08:55
22/22 anonim válasza:
Dehogy akarom másnak kiadni magam. Mindegyik hozzászólásomban épp neked mondom, hogy nézz szembe önmagaddal ahelyett, hogy áldozatnak állítod be magad. Anyukádnak kell valaki, akit szerethet és aki viszont szereti. Anyukádnak kell valaki, aki mellette áll, akivel beszélhet, de az nem te vagy. Te is nagyon jól tudod, hogy miért. Hagyj neki levegőt, hagyd élni. Gondolom, őt is kibeszéled meg vádolod mindig, amikor találsz valakit, akire egy ideig rá tudsz akaszkodni a problémáiddal. Neki is joga van beszélni a párjával arról, hogy te milyen vagy, mit él át veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!