Hogyan reagálnátok, ha a fiatok öngyilkos lenne?
Voltam már kórházban öngyilkossági kísérlet miatt, anya tisztában van a személyiségzavarommal, így nem érné teljesen váratlanul, ha megölném magam.
Mennyire nehéz egy ilyet feldolgozni?
19 éves vagyok.
Én speciel ismerek olyanokat akiknek meghalt a gyerekük, és nagyon hamar "feldolgozták", de mindig is unszimpatikusak voltak és szerintem pszichoaták...
Az egyiknek rákos volt a lánya később mégis hallottam a rákkal viccelődni. Nem normális!
Szóval nincs egységes válasz, minden ember más, minden szülő más...
Viszont nagyáltalánosságban nyílván kijelenthető, hogy a legtöbbeket igenis elég komolyan megterhelné.
Hat éve halt meg a kisebbik fiam súlyos betegségben. A mai napig nem tudtuk feldolgozni. Most 11 éves lenne. Nem csak engem, hanem az egész családot megviselte. A férjemet és a nagy fiamat is. A mai napig emlegetjük a picit.
Kérdező, ne csinálj hülyeséget kérlek! Minket elméletben nem kellett volna "váratlanul érjen", mert tudtuk, hogy beteg, de mégis amikor megtörtént összeomlottunk.
Nem kívánom senkinek azt az érzést!
Rokonságban volt ebből kettős tragédia. A fiú meghalt 22 évesen. Az édesanyja 3 nappal később összesett az utcán, egyből hívtak mentőt, de nem tudtak segíteni.
Együtt temették őket.
A nagymama se sokáig tudta elviselni ezt a fájdalmat. Egy év nem telt el, és ő is elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!