Hogyan reagálnátok, ha a fiatok öngyilkos lenne?
Voltam már kórházban öngyilkossági kísérlet miatt, anya tisztában van a személyiségzavarommal, így nem érné teljesen váratlanul, ha megölném magam.
Mennyire nehéz egy ilyet feldolgozni?
19 éves vagyok.
Na most akkor olyat fogok irni, hogy meglepődsz...
5-6 éven át beteg voltam szociális fóbia, pánik roham, depressziós, alvászavarok. Egyszer mentem el orvoshoz a gyógyszerek nem segitettek igy agykontrollba fogtam. Az egyetemi látszatbarátságok kikészitettek igy elmentem pszihológushoz és pszichiáterhez hátha van valami gyógyszer.
Na most kezdődött el igazán az "életem"
A rivotril hiány miatt vagy ha túladagoltam, mert ebbe mindenki beleesik ezekbe ahibákba előbb vagy utóbb.
Felakasztottam magam, többször vittek be a zárt osztályra, hallucináltam, nem tudtam a testem kontrollálni elkezdtem tikkelni amit nagyon szégyelltem, butaságokat csináltam, memóriazavarok sokasága. Úgy érzem sok szörnyű emléket adtak a gyógyszerek és bárcsak ne szedtem volna őket. Gondolom te is a gyógyszer miatt akarod megölni magad. Sajnos nagyon sok öngyilkosságot ezek a cuccok váltanak ki.
https://www.youtube.com/watch?v=dbbrVcUNhnw
Kérlek ne szedd, hanem AGYKONTROLL!
9-es vagyok.
Akkor kapsz kezelést. Mióta? Mert ha az elején vagy, valóban lehet ez a gyógyszerek mellékhatása, de ez idővel megszűnik. Ha már eltelt legalább 2 hónap, akkor viszont ki kell próbálni más gyógyszert, mert amibaz egyik embernél beválik,a másiknál nem biztos. A pszichológus sem "kompatibilis" mindenkival, olyat kell keresni, aki veled az. Hidd el, van megoldás, csak próbálkozni kell! Tudom, hogy most reménytelennek látsz mindent, én is átmentem ezen. Sajnos a depresszió miatt most úgy tűnik, soha nem lesz jobb (én is ezt éreztem) de igenis próbálkozni kell, amíg meg nem találod a neked megfelelő kezelést.
Én tudok írni tapasztalatból; a volt gimimben meghalt egy lány 14 évesen (nemsokára töltötte volna a 15-öt), öngyilkos lett.
Az édesanyja csontsoványra lefogyott, évek után is csontkollekció volt :( idegileg összeomlott. Az apuka is idegileg összeomlott, de az anyukán jobban meglátszik. Kb, mint a szellem, úgy járkál.
Csináltak neki egy lapot a gyertyagyújtón és oda írogattak folyton a lányuknak, néha az öngyilkos leveléből idézve.
És itt mgé csak általánosságban írok róluk, sokkal durvább lenne, ha a mélységekig belemennék.
Nos, ezt éli meg a szülő, akinek öngyilkos lesz a gyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!