Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a fiatok öngyilkos lenne?

Figyelt kérdés

Voltam már kórházban öngyilkossági kísérlet miatt, anya tisztában van a személyiségzavarommal, így nem érné teljesen váratlanul, ha megölném magam.

Mennyire nehéz egy ilyet feldolgozni?

19 éves vagyok.

2019. máj. 4. 07:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne nyomorítsad szegény anyád és apád lelkét ilyen hülye gondolatokkal.
2019. máj. 4. 10:55
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
Mióta szeded a gyógyszereket? Őszinte vagy a pszichológusoddal? Kedveled? Nem titkolod el ezeket a gondolatokat? Nem kéne, hogy kezelés mellett is fennálljanak. Akkor esetleg másik szakember kell.
2019. máj. 4. 10:58
 23/26 anonim ***** válasza:
28%

Na most akkor olyat fogok irni, hogy meglepődsz...

5-6 éven át beteg voltam szociális fóbia, pánik roham, depressziós, alvászavarok. Egyszer mentem el orvoshoz a gyógyszerek nem segitettek igy agykontrollba fogtam. Az egyetemi látszatbarátságok kikészitettek igy elmentem pszihológushoz és pszichiáterhez hátha van valami gyógyszer.

Na most kezdődött el igazán az "életem"

A rivotril hiány miatt vagy ha túladagoltam, mert ebbe mindenki beleesik ezekbe ahibákba előbb vagy utóbb.

Felakasztottam magam, többször vittek be a zárt osztályra, hallucináltam, nem tudtam a testem kontrollálni elkezdtem tikkelni amit nagyon szégyelltem, butaságokat csináltam, memóriazavarok sokasága. Úgy érzem sok szörnyű emléket adtak a gyógyszerek és bárcsak ne szedtem volna őket. Gondolom te is a gyógyszer miatt akarod megölni magad. Sajnos nagyon sok öngyilkosságot ezek a cuccok váltanak ki.

https://www.youtube.com/watch?v=dbbrVcUNhnw

Kérlek ne szedd, hanem AGYKONTROLL!

2019. máj. 4. 22:19
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként rengeteg önfejlesztő, pszichológiai könyvet olvastam, ha elég értelmes vagy és nyitott az információkra akkor lehet, hogy tudok segiteni. Ird le privibe, hogy mi az ami miatt rosszul érzed magad.MINDEN megoldható. ;)
2019. máj. 4. 22:24
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Akkor kapsz kezelést. Mióta? Mert ha az elején vagy, valóban lehet ez a gyógyszerek mellékhatása, de ez idővel megszűnik. Ha már eltelt legalább 2 hónap, akkor viszont ki kell próbálni más gyógyszert, mert amibaz egyik embernél beválik,a másiknál nem biztos. A pszichológus sem "kompatibilis" mindenkival, olyat kell keresni, aki veled az. Hidd el, van megoldás, csak próbálkozni kell! Tudom, hogy most reménytelennek látsz mindent, én is átmentem ezen. Sajnos a depresszió miatt most úgy tűnik, soha nem lesz jobb (én is ezt éreztem) de igenis próbálkozni kell, amíg meg nem találod a neked megfelelő kezelést.

2019. máj. 5. 09:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok írni tapasztalatból; a volt gimimben meghalt egy lány 14 évesen (nemsokára töltötte volna a 15-öt), öngyilkos lett.

Az édesanyja csontsoványra lefogyott, évek után is csontkollekció volt :( idegileg összeomlott. Az apuka is idegileg összeomlott, de az anyukán jobban meglátszik. Kb, mint a szellem, úgy járkál.

Csináltak neki egy lapot a gyertyagyújtón és oda írogattak folyton a lányuknak, néha az öngyilkos leveléből idézve.

És itt mgé csak általánosságban írok róluk, sokkal durvább lenne, ha a mélységekig belemennék.

Nos, ezt éli meg a szülő, akinek öngyilkos lesz a gyermeke.

2019. máj. 6. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!