Fiúk. Ti mit reagálnátok, ha meglátnátok hogy az egyik barátotok karján elég sok vágásnyom van? 17/f
Nem olyan régen ismertük meg egymást, de mostanra kb legjobb barátok lettünk.
Ő is kb olyan szar helyzetben van mint én (nincs mindig elegendő pénzünk), de neki még annyival rosszabb, hogy az apja alkoholista. Nem mostani vágásoknak néznek ki, régebbiek, 1-2-nél elég vastag heg van neki.
Ezek szerint megpróbálhatott öngyilkos lenni?
Inkább arra gyanakodnék, hogy nem öngyilkossági szándékkal vagdalja magát, fájdalomra ugyanis a szervezet endorfint szabadít fel, ami természetes antidepresszánsként működik. Ezért vagdalja magát sok szorongó, depressziós ember.
De lehet akár baleset, bántalmazás nyoma is.
Ha a barátod, beszélj Vele. Ne tàmadd le. Tàmogasd. Persze ne az önpusztító cselekedetekre. (Szerintem itt arról van szó.) Ne lègy rà dühös, türelemmel kezeld. Ez csak pár dolog, amit én szerettem volna ha tesznek a barátaim. Próbàlj úgy közeledni, hogy ne èrezze kellemetlennek a helyzetet. Ne vond kèrdőre. Ne èrezze magàt mèg azért is szarul.
Remélem sikerrel jàrsz, és minden rendben lesz Vele.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!