Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit reagálnátok ha ehhez a nőhöz hasonló külsővel rendelkező nőt meglátnátok? Mit csinálnátok vele? Tetszene külsőleg?
2017. júl. 17. 17:19
1/7 anonim válasza:
Szemezgetnèk vele, tuti:D lehet oda is mennék. Sőt!
2/7 anonim válasza:
megnézném és tovább mennék sztem. Ennél láttam jobbakat is
3/7 anonim válasza:
semmi extra, ennél természetesebb és szebb csajokat szoktam látni
a képen levő csaj annyira nem jön be
4/7 anonim válasza:
Zavarban lennék és próbálnék nem rá nézni, mint ahogy minden más lánynál teszem.
23/F
6/7 anonim válasza:
Adriana Lima sok tekintetben etalon. De egy ilyen nőt fenntartani nem gyári melós egzisztencia. Szóval jól megbámulnám azt annyi.
35F
7/7 anonim válasza:
Fenntartani? Áhh, az örök klasszikus miszerint a nőket még mindig el kell tartani úgy ahogy nagyapáink tették. Hidd el, eltartaná ő magát, a gyári munkás egzisztencia peddig ott jön képbe hogy nem álltok egy szinten így nem jönne össze veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!