Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bunkóság volt a párom lánya...

Bunkóság volt a párom lánya részéről vagy én vagyok érzékeny?

Figyelt kérdés

Párom lánya 19 éves én 33. Tegnap segítettünk neki vidékről Pestre költözni. Kocsival mentünk és annyi holmija volt, hogy csak a söfőr fért be mellé.

Mondtam oké, pakoljunk be mindent eljövök vele tömegközlekedéssel. 4 órát utaztam vele (kocsival 2 óra lett volna). Mikor elköszönt annyit nem mondott köszönöm.

Páromnak megköszönte igaz. Jogosan vártam volna, hogy nekem is csak annyit mondjon köszi?

Vagy én vagyok érzékeny és reagálom túl

2022. okt. 4. 09:22
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
74%
Magamból kiindulva, pont most nem rég tettek nekem szívességet apám és a párja. Kaptam tőlük egy szekrényt, apám elhozta nekem. Akkor ott apámnak köszöntem meg csak, hiszen csak ő volt ott, de utána írtam messengeren apám párjának, hogy neki is nagyon szépen köszönöm a szekrényt. Pedig ő tényleg nem segített a pakolásban meg semmi, de mivel az övé is volt a szekrény, amit szívesen nekem adott, úgy éreztem meg kell köszönni, szerintem így illik. Szóval itt a kérdező szerintem teljesen jogosan érzi, hogy jól esett volna neki, ha megköszöni neki is a lány a segítséget. No mindegy, mindenki másképp gondolkodik, ez természetes, de azt azért nem értem, miért támadjátok a kérdezőt ennyire.
2022. okt. 4. 15:34
 32/47 anonim ***** válasza:
55%

Én sem értem miért támadja mindenki a kérdezőt - akkor már négyen vagyunk így ezzel.

Alapból biztos a mostohaanyu miatt válhatott el apu, biztos, csak ez lehet vagy milyen sztereotípiák mentén gondolkodtok? Mit ártott nektek a mostohaanya? És a lánynak?

2022. okt. 4. 16:21
 33/47 anonim ***** válasza:
66%

"Párom mondta, hogy menjek vele, mert ilyen hosszú úton nem szeret egyedül vezetni."

Ez okozott mindent. Felnőtt faszi tudja már lefoglalni magát valamivel.

2022. okt. 4. 19:09
 34/47 anonim ***** válasza:
82%
Jaj nemár... Apám nője sértődött meg rám állandóan az ilyen megköszönések miatt, pedig alapvetően mindig mindent megköszönök, de amikor küldött apámmal egy szatyor barackot, akkor azt csak apámnak köszöntem meg, őt nem hívtam fel külön, emiatt sokáig nem állt velem szóba 😂 Állandóan ilyen hülyeségeken problémázott. Igazából csak azt érte el, hogy egyikükkel sem beszélek évek óta.
2022. okt. 4. 19:21
 35/47 A kérdező kommentje:

Akkor jobb lettem volna, ha párommal utazok vissza és a csaj holmijabol marad ott valami? A csaj utazhatott volna egyedül. Akkor lehettem volna a rossz fej mostoha. Mondjuk most is az vagyok. 😁

Fel hoztuk a ruháit, elmentünk náluk kipakolni. Eljött hozzánk, össze pakolt ami meg innen kellett neki (aszalták, tányért, edény, csepegtető).

Én itthon maradtam a kicsivel, az apjával ment vissza a lakásba kipakolni amit tőlünk vitt: mivel tudta, hogy nem megyek vele szerintem annyi kellett volna, hogy kösz…az apjának megköszönt mindent. De nem azt, hogy nektek. Neked köszönök mindent.

2022. okt. 4. 20:32
 36/47 anonim ***** válasza:
70%
Akkor nekem tök jó fej mostoha lányom van. Ha visz neki az apja egy üveg lekvárt, emailt ír, hogy köszöni nekem is.
2022. okt. 4. 22:40
 37/47 anonim ***** válasza:
82%
Ki csinálja a lekvárt?
2022. okt. 5. 00:04
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ironizált, ettől függetlenül így lenne helyes. Én is mindig megköszönök mindent apám párjának is külön, ha éppen nincs ott ő is, hogy együtt köszönhessem meg nekik az adott dolgot.
2022. okt. 5. 07:16
 39/47 anonim ***** válasza:
82%
"a csaj" Talán vannak itt azért előzmények is 🤔
2022. okt. 5. 07:23
 40/47 anonim ***** válasza:
87%

Öhm, ha tömegközlekedéssel kísérnek, nem szoktam köszöngetni. Minek? Az ő döntése volt, bár eleve nem kell a vonaton csücsülni mellettem ha 19 éves vagyok.

A fuvart meg megköszönte az apjának, ugyanis ő vezetett. A kákán is csomót keresel.

2022. okt. 5. 07:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!