Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bunkóság volt a párom lánya...

Bunkóság volt a párom lánya részéről vagy én vagyok érzékeny?

Figyelt kérdés

Párom lánya 19 éves én 33. Tegnap segítettünk neki vidékről Pestre költözni. Kocsival mentünk és annyi holmija volt, hogy csak a söfőr fért be mellé.

Mondtam oké, pakoljunk be mindent eljövök vele tömegközlekedéssel. 4 órát utaztam vele (kocsival 2 óra lett volna). Mikor elköszönt annyit nem mondott köszönöm.

Páromnak megköszönte igaz. Jogosan vártam volna, hogy nekem is csak annyit mondjon köszi?

Vagy én vagyok érzékeny és reagálom túl

2022. okt. 4. 09:22
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
59%
Minimum egy köszönöm járt volna neked is. Én legalább is nemcsak az egyiknek szoktam megköszönni, ha ketten segítettek, hogy osszátok be.
2022. okt. 4. 12:35
 22/47 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem csak az új lakás, meg a sok dolog miatt elfelejtette, vagy valami.

Biztos hálás, amiért segítettél :D

2022. okt. 4. 12:58
 23/47 anonim ***** válasza:
69%

Akkor már hárman vagyunk, én is veletek értek egyet.

Fura ez a gyakori amúgy, amikor felmerül bármi apa felesége és apa gyereke dolog, akkor itt mindenki sulykolja a gyereknek, hogy "a senkid". Mármint apja felesége.

Fordítva persze már nem így van, neki kötelessége segíteni, és ha egy köszönömöt elvárna, akkor már szemét és a kákán a csomót keresi. Itt ez a kettős mérce van.

2022. okt. 4. 13:28
 24/47 anonim ***** válasza:
75%
Ebből ekkora dolgot csinálni?
2022. okt. 4. 13:38
 25/47 anonim ***** válasza:
65%
Visszafelé nem utált egyedül vezetni?
2022. okt. 4. 13:38
 26/47 anonim ***** válasza:
75%
Magyarán az apja segített neki, te meg díszkíséretnek voltál, és nem is a lány miatt utaztál. Mit kellet volna köszöngetnie? Köszi hogy eljöttél, mert autózni fogtok apámmal? Vicc kategória.
2022. okt. 4. 13:48
 27/47 anonim ***** válasza:
11%
#26 Te miért vagy ilyen frusztrált?
2022. okt. 4. 13:57
 28/47 anonim ***** válasza:
21%

23-nak:

17-es, 20-as válaszoló voltam

Én is egy senkije vagyok a jelenlévők szerint - tisztelet a kivételnek - a férjem gyerekeinek. És a férjem is egy senki a fiamnak.

Nagy baj lenne, ha ez így lenne. Szívük joga nem szívlelni minket nyilván. De azért családon belül általában nem így működik, hogy apám felesége - jelesül én - az a kamaszlánynak a senkije. Nálunk legalább is nincs így. Ahogy mi is amiben lehet, segítünk egymás gyerekinek. Nem kérdés. Mivel előző kapcsolatból származó gyerekkel ismerkedtünk meg, kölcsönösen elfogadtuk egymás gyerekét és azt, hogy a párunknak ő az első.

2022. okt. 4. 14:22
 29/47 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem azzal, hogy a párodnak megköszönte, úgy gondolta, mindkettőtöknek megköszönte.

Apám felesége volt még ilyen érzékeny erre....Magamból indulva ki, én is, hasonló helyzetben nem köszöngettem meg külön-külön, hanem apámnak mondtam, hogy köszönöm nektek. Kettőjükre gondoltam. Meg, ha vittem valami ajándékot nekik, akkor nem vittem külön-külön, hanem odaadtam apámnak, hogy ezt hoztam nektek. Kettőjüknek. A nő meg mindig megsértődött, hogy neki nem vittem semmit. Pedig vittem. Na,mindegy... lehet, bunkóság volt tőlem is, már így utólag, :-) de akkor valahogy így vettem természetesnek.

2022. okt. 4. 15:27
 30/47 anonim ***** válasza:
65%
29-es: köszönöm nektek. Te megköszönted nekik. Itt a leányzó az apjának.
2022. okt. 4. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!