Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bunkóság volt a párom lánya...

Bunkóság volt a párom lánya részéről vagy én vagyok érzékeny?

Figyelt kérdés

Párom lánya 19 éves én 33. Tegnap segítettünk neki vidékről Pestre költözni. Kocsival mentünk és annyi holmija volt, hogy csak a söfőr fért be mellé.

Mondtam oké, pakoljunk be mindent eljövök vele tömegközlekedéssel. 4 órát utaztam vele (kocsival 2 óra lett volna). Mikor elköszönt annyit nem mondott köszönöm.

Páromnak megköszönte igaz. Jogosan vártam volna, hogy nekem is csak annyit mondjon köszi?

Vagy én vagyok érzékeny és reagálom túl

2022. okt. 4. 09:22
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
67%
Az apjának mondta, hogy kössz. Apja feleségének ugyanazért a segítségért nem. Miért nem? Pláne egy kvázi idegen, aki beáldozza a napját, odamegy segíteni pakolni majd 4 órát vonatozik. Tényleg szóra sem érdemes.
2022. okt. 4. 11:20
 12/47 anonim ***** válasza:
84%
Ha utál mint én az én apám párját keresni valód sem lett volna ott,ha jóba vagytok,és segítettél is ,nem csak álltál, akkor illet volna.
2022. okt. 4. 11:22
 13/47 anonim ***** válasza:
54%
Ha utálja, talán előre kellett volna szólni, hogy kössz nem kérek a segítségedből. Ha már segített, egy köszönöm talán nem esett volna nehezére. Bár a mellékelt ábra azt mutatja, hogy de.
2022. okt. 4. 11:47
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha segítettél pakolni, akkor igen, egy köszönöm belefért volna.

De azt én sem értem, miért volt feltétlenül szükség a te jelenlétedre is. Költözésnél egyértelmű, hogy sok a cucc, és ha autóval zajlik a költözés, akkor alap, hogy csak a minimális létszámú személy legyen jelen, különben borítékolható, hogy valaki nem fér be az autóba.

2022. okt. 4. 12:07
 15/47 A kérdező kommentje:

Nem én akartam oda menni. Párom mondta, hogy menjek vele, mert ilyen hosszú úton nem szeret egyedül vezetni.

Úgy készültünk, hogy visszafelé mind a hárman jövünk.

Fogalmunk sem volt, hogy egy 30m2-es lakásba ennyi mindent pakol össze, hogy a apja is épphogy beférjen.

Vezetni nem tud és kocsija sincs. Apjának is a héten az egyedüli szabadnapja volt a tegnapi.

Utálni meg nem hiszem, hogy utál mert együtt mentünk az albérletet alá írni és munkát is együtt kerestünk.

Csak tényleg annyi kellett volna, hogy kössz. Nemcsak az utat. Hanem amblokk az egész napot.

Meg asztalt kapott tőlünk, edényeket, fűszereket, stb... Szerintem illett volna.

A válaszok szerint túlreagálom. :) de legalább tudom hol a helyem :D Köszönöm a válaszokat.

2022. okt. 4. 12:08
 16/47 anonim ***** válasza:
34%
A csontos-húsoshoz képest eléggé vérszegény produkció.
2022. okt. 4. 12:12
 17/47 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem egyáltalán nem reagálod túl. Az én férjem biztosan megemlítette volna a lányának, hogy Krisztának elfelejtetted megköszönni az egész napos segítséget. Bár az ő lánya magától is megtette volna.

De ezzel a véleménnyel úgy tűnik mi ketten vagyunk csak itt. Nekem mondjuk nem baj. Ki mint él, úgy ítél, szokták mondani.

2022. okt. 4. 12:17
 18/47 anonim ***** válasza:
33%

Én csak azt nem értem, hogy Te minek utaztál fel? Mert ha ott segítettél volna bepakolni és elköszönsz az is elég lett volna.

Meg ilyenkor nem egy család vagytok? A köszönömöt nem tudjátok megosztani?

Vagy 33 évesen félsz egy 19 évessel megbeszélni ezt az egészet? Ahelyett, hogy itt kattogsz felhívhattad volna és kb 2 perc beszélgetéssel tudtad volna tisztázni.

2022. okt. 4. 12:20
 19/47 anonim ***** válasza:
75%

Hárman! Még az első oldalon én is egyetértettem a kérdezővel :D

2022. okt. 4. 12:21
 20/47 anonim ***** válasza:
68%
Bocs, 19, tényleg hárman:)
2022. okt. 4. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!