Bunkóság volt a párom lánya részéről vagy én vagyok
érzékeny?
Figyelt kérdés
Párom lánya 19 éves én 33. Tegnap segítettünk neki vidékről Pestre költözni. Kocsival mentünk és annyi holmija volt, hogy csak a söfőr fért be mellé.
Mondtam oké, pakoljunk be mindent eljövök vele tömegközlekedéssel. 4 órát utaztam vele (kocsival 2 óra lett volna). Mikor elköszönt annyit nem mondott köszönöm.
Páromnak megköszönte igaz. Jogosan vártam volna, hogy nekem is csak annyit mondjon köszi?
Nem értem. Mit kellett volna megköszönni pontosan? Az utazást vele?
2022. okt. 4. 09:30
2/47 anonim válasza:
Szerintem túlreagálod. Nem hagyott figyelmen kívül, elköszönt tőled is, gondolom a vonaton sem kukán ültetek egymás mellett.
2022. okt. 4. 09:30
3/47 anonim válasza:
Igen, mondjuk illett volna. Tekintettek ugye, hogy "a senkije" a kérdező, ahogy ezt itt gyk-s körökben nevezni szokták. És segített a csajnak.
2022. okt. 4. 09:44
4/47 anonim válasza:
LoL
Én is mindig megköszönöm mindenkinek a vonaton, hogy velem utaztak.
2022. okt. 4. 10:14
5/47 anonim válasza:
Azt kellett volna megköszönnie, hogy ennyi időt raszantak a segítségre. Nem az utazás, hanem a pakolás. Mert ha a kérdező oda se szagol, hanem a szülő pakol a gyerekével be és ki az is teljesen rendben lett volna. Sőt, igazából én sosem értettem, miért kell egy felnőttnek segítség az ilyesmihez. A csaj bepakoltvolna magának, odavezet, kipakol és annyi - feltéve persze, ha tud vezetni.
2022. okt. 4. 10:24
6/47 anonim válasza:
19 évesen elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen bébiszitter az utazáshoz...
2022. okt. 4. 10:46
7/47 anonim válasza:
Atyavilág itt tényleg senki nem érti a lényeget? Komolyan azt hiszitek, hogy a kérdező az utazás miatt várt volna el egy köszönömöt? :D Istenem, hogy lehettek ennyire buták... vagy nem buták vagytok csak próbáljátok mindenáron kiforgatni? Természetesen illett volna megköszönnie a lánynak, hogy az édesapja párja segített a pakolásban, költözésben.
2022. okt. 4. 10:52
8/47 anonim válasza:
Túlreagálod.
Nyilván, amikor a párodnak megköszönte, az kettőtöknek szólt.
Ez kicsit olyannak tűnik, mintha keresnéd az okot, hogy fennakadhass valamin a viselkedésében.
2022. okt. 4. 11:04
9/47 anonim válasza:
Azt sem értem minek kellett elkisérni,bepakoltatok a kocsiba amire szükség volt, a lány egyedül is elutazhatott volna Pestre, az apjával ott kipakoltak volna a kocsiból és kész. Konkrétan szükség ott már nem igazán volt rád...
Valami dráma királynő lehetsz.
2022. okt. 4. 11:07
10/47 Andizsuzsi válasza:
"feltéve persze, ha tud vezetni"
És feltéve, hogy az uató nem az apjáé, amire szüksége van a héten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!