Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem hajlandó megenni azt, amit a gyerekek meghagytak?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves fiunk ès egy 5 éves lányunk van. A férjemnek nagyon nagy étvágya van. Nem egyszer volt olyan, hogy ettünk ès még szedni akart én meg mondtam, hogy egye meg amit a kicsi meghagyott a felét ott hagyta. Akkor ő hirtelen még sem éhes aztán sunyiban eszik később. Leültem vele beszélni erről, hogy mondja meg őszintén miért nem eszik a gyerekek után. Erre az volt a válasz, hogy soha nem tudta más maradékát megenni. Mondtam neki, hogy dehát ők a saját gyerekei az ő vére. Én nekem ez soha nem okozott gondot még anno az öcsém maradékát is megettem.

Lehet valami kötődési probléma? Amúgy ezt leszámítva jól bànik a gyerekkel.

2022. szept. 19. 16:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, hogy a férjed nem eszi meg másnak a maradékát. Ha téged nem zavar a maradékevés, akkor edd meg te. Eleve nem kéne annyit szedni a gyereknek, hogy a felét otthagyja, de ha mégis annyit szedsz neki, akkor meg magadnak szedjél kevesebbet, és amikor a gyerek végzett, edd meg te a maradékot! Ne a férjedből akarjál konyhamalacot nevelni, ha te még arra se vagy képes, hogy normális adagot adjál a gyerekeknek!
2022. szept. 20. 18:33
 42/48 Darius- ***** válasza:
100%

Nem kedves kérdező, az nem normális, amiben hiszel. Maximum azt mondhatjátok ilyen emberre, hogy finnyás.

Én sem ettem meg mások maradékát és nagyon sokan vannak igy, ugyanabból az üvegből sem ittam soha, amelyikből mas ivott mar. Ami megmarad megy ki a kukába vagy az allatoknak.

2022. szept. 21. 03:02
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem normális hogy szerencsétlen férjednek erről brszélnie kell. Ilyenekkel b.szogatni komolyan..rad fog unni.
2022. szept. 22. 00:03
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az az undorító, és attól fordul a gyomrom, amikor anyuka a gyereke összecsócsált nyálas maradékát eszi meg jóízűen. Mint a disznók, akiknek mindegy, mit adsz, úgyis felzbálják.

Rettenetes, hogy mennyi nő nem tiszteli meg magát ÉS a környezetét, hogy nem csinál ilyet.

2022. szept. 22. 07:25
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Leültem vele beszélni erről, hogy mondja meg őszintén miért nem eszik a gyerekek után - ha én lennék a férjed, és még sokszor eljátszanád, elválnék.

Ő egy FELNŐTT ember, NEM a gyereked, hogy elszámoltasd!

2022. szept. 22. 07:28
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne nyaggasd ezzel sokáig, mert kellemetlen jövő elé nézhettek. Amúgy csak egy kérdés. Miért nem szedsz a gyerekeknek akkora adagot csak, amit megesznek? Sokkal egyszerűbb kisebb adagokat többször enni, mint kidobni a kaját, vagy a férjedtől elvárni, hogy megegye. Amúgy szerintem ez egy teljesen normális dolog, hogy a férj nem akar a gyerekek után enni. Egy kulturált helyen nem esznek az emberek egymás után.
2022. szept. 22. 11:05
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ház annyi szokás. Lehet, hogy annó a te családod össze-vissza ette egymás kajáját, DE ez már nem ugyanaz a család. Eszembe se jutna, ráerőltetni a férjemre a maradékot. És ha nem ette meg a gyerek az egészet akkor mi van? Arra való a műanyag doboz, beleteszed mehet a hűtőbe, következő étkezésnél is meg lehet enni, ha meg akkor se akkor kuka, ez van. Nem lehet mindig mindent maradéktalanul elfogyasztani. Ez is ez miatt a régi hülye szokás miatt van, hogy "edd meg ami a tányéron van". Mért ha nem akkor összedől a világ??
2022. szept. 22. 12:53
 48/48 anonim ***** válasza:
65%
Normális. Undorító a maradék, én sem enném meg más után, akár gyerekem, párom vagy bárki.
2023. okt. 8. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!