Apátsági teszt nagybácsin?
Van az anya és az apa akik a gyerek vér szerinti szülei.
Engem az érdekelne ha apátsági tesztet csinálnának az édesapa édestestvérével vajon mit hozna ki a teszt?
Apátsági teszt... az édesapa édestestvérével... az igen. A digitális oktatás csodája.... 🫣
Amúgy ezt miért nem az ezoteria témakörbe írtad?
Ott tudnak jósolni is.
Ehhh.....
Ha az apasági tesztre gondolsz, akkor egy dolgot tudnod kell: tudományosan lehetetlen bebizonyítani, hogy egy adott férfi egy adott gyerek apja. Ezért a teszt értéke mindig egy valószínűség, amely ha 0, akkor teljesen biztos, hogy a gyerek nem attól a férfitól van. A bíróság általában elfogadja a 99,9%-os eredményt, de tényleg csak általában, mert ha mondjuk a férfinak van egy egypetéjű ikertestvére, akkor mindkettőjüknél ez az eredmény jön ki. (Fogalmam sincs, hogy ilyen esetekre van-e valami protokoll a magyar jogban.)
Ha az apa testvérének a DNSmintázata baromira hasonlít az apáéra, akkor is kijöhet a 99,9%, de ez elég ritka.
Az "édestestvérével" szót az a generáció aki kapott az online oktatásból, nem használja.
Én abban az évben ballagtam, mikor megjelent nálunk a covid. Még nekünk is fura, nemhogy a kisebbeknek. A kérdező régebbi évjárat.
Amúgy ha nem egypetéjű ikrek, akkor kiadja, hogy nem ő a gyerek apja, de rokonságban áll vele.
Az apátsági teszt az akutokorrektor müve, elég szegénységi bizonyítvány azokra nézve, akik nem voltak képesek a kérdést értelemszerüen felfogni.
Az apa testvére esetében az az eredmény, hogy közeli rokon, de nem lehet a gyerek apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!