Dns teszt, hogy mikor hol mennyibe kerül eredmény stb?
Mit akarsz megtudni, hogy ö-e az anyád?
Ebben az esetben csak az ö beleegyezésével lehet DNS tesztet csináltatni.
A 3-as által linkelt oldal értelmetlen lehúzás, ott nem tudsz meg semmit.
Kerdezo, ha talan orokbe is fogadtak volna, akkor azt milyen celbol titkolnak, de komolyan? Semmi ertelme szerintem a hazudozasnak. Valoszinuleg most lehetsz ilyen 13-14 eves, aztan a tesod beadta neked, hogy orokbefogadtak. Nem kell mindent elhinni.
Amugy vannak ilyen maganlaborok szerintem 100-150 ezer forint korul lehet az ara, ott lehet tesztet csinaltatni, de anyad beleegyezese is kell. Keresd fel oket, majd mindent elmondanak, ha annyira akarod.
Hivatalosan személyiségi jogok megsértése, ennek ellenére vannak olyan online lehetöségek, ahol megcsinálják, de nem olcsók. (Konkrét címet nem tudok, de ha itt a keresöbe beadod, régebbi kérdéseknék vannak linkek)
Másrészt mire lenne jó neked az egész? Attól semmi nem változik, sem jogilag, sem egyébként, akár mi is lenne az eredmény.
Elősször is #6 az 5. Kommentből kiderül, hogy több mint 20 évről van szó ahogy ott is írtam másodjára ez nem válasz a kérdésemre vitatkozni ne itt tessék.
#7 ahm.. ez egy családi ügy. Az okok az indíték, hogy kinek mi derül ki ebből és hogy az elmúlt 22 évben miktörténtek amiken ez változtatna az mind mind csak az én dolgom ezekkel nem kell foglalkoznia senkinek csak nekem. Mindenesetre a segítséget köszönöm! A pénz pedig nem akadály én is kb 100k-ra gondoltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!