Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Dns teszt, hogy mikor hol...

Dns teszt, hogy mikor hol mennyibe kerül eredmény stb?

Figyelt kérdés
Azérdekelne, hogy hol lehet mikell hozzá pontosan mi a jobb mintának mennyiért csinálják stb.
2020. dec. 2. 18:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez igy keves. Milyen celbol akarsz ilyen tesztet?
2020. dec. 2. 18:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Első sorban anyámmal kapcsolatban.
2020. dec. 2. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
2020. dec. 2. 18:44
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Mit akarsz megtudni, hogy ö-e az anyád?

Ebben az esetben csak az ö beleegyezésével lehet DNS tesztet csináltatni.

A 3-as által linkelt oldal értelmetlen lehúzás, ott nem tudsz meg semmit.

2020. dec. 2. 18:47
 5/17 A kérdező kommentje:
#4 ez biztos? Mi ennek az oka? A legtöbb ilyen helyzetben nem mennének bele ha több mint 20 éve titkolják és feltehetőleg megalapozott a gyanú.
2020. dec. 2. 18:50
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Kerdezo, ha talan orokbe is fogadtak volna, akkor azt milyen celbol titkolnak, de komolyan? Semmi ertelme szerintem a hazudozasnak. Valoszinuleg most lehetsz ilyen 13-14 eves, aztan a tesod beadta neked, hogy orokbefogadtak. Nem kell mindent elhinni.

Amugy vannak ilyen maganlaborok szerintem 100-150 ezer forint korul lehet az ara, ott lehet tesztet csinaltatni, de anyad beleegyezese is kell. Keresd fel oket, majd mindent elmondanak, ha annyira akarod.

2020. dec. 2. 18:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan személyiségi jogok megsértése, ennek ellenére vannak olyan online lehetöségek, ahol megcsinálják, de nem olcsók. (Konkrét címet nem tudok, de ha itt a keresöbe beadod, régebbi kérdéseknék vannak linkek)

Másrészt mire lenne jó neked az egész? Attól semmi nem változik, sem jogilag, sem egyébként, akár mi is lenne az eredmény.

2020. dec. 2. 18:53
 8/17 A kérdező kommentje:

Elősször is #6 az 5. Kommentből kiderül, hogy több mint 20 évről van szó ahogy ott is írtam másodjára ez nem válasz a kérdésemre vitatkozni ne itt tessék.

#7 ahm.. ez egy családi ügy. Az okok az indíték, hogy kinek mi derül ki ebből és hogy az elmúlt 22 évben miktörténtek amiken ez változtatna az mind mind csak az én dolgom ezekkel nem kell foglalkoznia senkinek csak nekem. Mindenesetre a segítséget köszönöm! A pénz pedig nem akadály én is kb 100k-ra gondoltam

2020. dec. 2. 18:57
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha örökbe fogadtak/nem apud az apud/nem anyud az anyud mi van akkor? Nem a vér meg a dns mutatja meg ki tartozik egy családba. Hanem a szeretet. Érted? Szeretnek nem? Ha igen, akkor miért akarod? Ő az anyud és kész. Ha meg nem szeret, akkor meg miért akarod kideríteni? Nem értem az indítékot.
2020. dec. 2. 19:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem leírtam az előbb, hogy a családi háttér és történet csak az én dolgom? Miért folynál bele úgy egy ismeretlen ember életébe, hogy sem őt sem a családját és semmit sem tudsz róla. Ez elég gyermeteg felfogás, tessék a kérdésre válaszolni más nem ide illő dolgokat meg mellőzni ez nem egy vita szoba.
2020. dec. 2. 19:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!