Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Dns teszt, hogy mikor hol...

Dns teszt, hogy mikor hol mennyibe kerül eredmény stb?

Figyelt kérdés
Azérdekelne, hogy hol lehet mikell hozzá pontosan mi a jobb mintának mennyiért csinálják stb.
2020. dec. 2. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Ha kegyetlenul is bantak veled, akkor sem valtoztatna az eredmeny semmin. Apasagi pert egyebkent lehet ugye inditani birosagon, lehet, hogy van “anyasagi” is, bar nem tudom, az biztos, hogy nem nagyon szokas, de lehet, engedelyezik. Viszont ha perre viszed az ugyet, es veszitesz, akkor minden koltseg teged terhel, tehat osszessegeben dragabb. Bar amugy ha anyad nem egyezik bele, sehol nem tudod megcsinaltatni, nem ugy megy ez, mint a filmekben, hogy ellopsz egy hajszalat a parnajarol es meg is csinaltathatod a tesztet.
2020. dec. 2. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Több helyen is csinálnak, 60-70E Ft, akár anonim is. Elsősorban ugye apasági teszteket csinálnak, de ugyanúgy megcsinálják az anyaságit is. Csak úgy hirtelen:

[link]

2020. dec. 2. 19:15
 13/17 A kérdező kommentje:
#11 kértem a nem ide illő válaszok mellőzését.
2020. dec. 2. 19:17
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 ez ugyanúgy beleegyezéses alapon megy?
2020. dec. 2. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha anyud nem megy bele egy ilyenbe, az már gyanús. Miért utasítaná el, hogyha nincs titkolni valója? Plusz ha te fizeted, nem ő.
2020. dec. 2. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
#14: Úgy tudom semmit nem kérdeznek, csak két minta kell. A legegyszerűbb tőlük érdeklődni, az ingyen van.
2020. dec. 2. 19:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm szépen!
2020. dec. 2. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!