Normális, hogy a férjem nem hajlandó megenni azt, amit a gyerekek meghagytak?
Egy 3 éves fiunk ès egy 5 éves lányunk van. A férjemnek nagyon nagy étvágya van. Nem egyszer volt olyan, hogy ettünk ès még szedni akart én meg mondtam, hogy egye meg amit a kicsi meghagyott a felét ott hagyta. Akkor ő hirtelen még sem éhes aztán sunyiban eszik később. Leültem vele beszélni erről, hogy mondja meg őszintén miért nem eszik a gyerekek után. Erre az volt a válasz, hogy soha nem tudta más maradékát megenni. Mondtam neki, hogy dehát ők a saját gyerekei az ő vére. Én nekem ez soha nem okozott gondot még anno az öcsém maradékát is megettem.
Lehet valami kötődési probléma? Amúgy ezt leszámítva jól bànik a gyerekkel.
az ivás meg az evés két külön dolog
én se ennék senki után, párom után se
Nem értem miért probléma hogy nem szeretné az összecsócsált ételt megenni mert mint tudjuk a gyerekek úgy esznek hogy mindent összecsócsálnak és ez undi és én sem enném meg.Edd meg te ha ennyire zavar a maradék és ha előre gondolkodnál akkor nem szednél olyan sokat a gyerekeknek hogy maradék legyen amit nyilván kidobsz és arról nem is beszélve hogy ez mekkora pazarlás.
Hagyd a férjedet nyugton mert megunja és eltávolodik tőled egy ilyen butaság miatt aztán meg sírhatsz hogy mi a baja.
Egyen mindenki annyit amennyit elbír a gyomra és kész.Nem értem miért kell ezen problémázni?Látszik hogy nincs rendes problémád.Ne is legyen!
Sok anyukának sem kéne megennie a gyerekei után, akkor nem panaszkodna, hogy miért hízik.
Elnéztem sógornőmet is, akinek 3 gyereke van. Evett egy emberes adag ételt karácsonykor anyóséknál, aztán még a két kisebb - nem kevés - maradékát is eltüntette.
El is ismerte, hogy ezért nem tud fogyni.
Én sem szeretem a pazarlást, nem így neveltek, de vannak dolgok, amik nem férnek bele.
Igen az én sógornőm is detto ugyanez:D Csak ő panaszkodik hosszasan hogy nem érti miért kövér mikor őneki bizony nincs nagy étvágya.Láttam:)
Ezeket elmondja majd bontja is a chips-et vagy kekszet vagy bármilyen nassolnivalót:) Kicsit ellentmondádos azért a story dehát ahogy érzi.
Egyenes ut az elhizashoz, ha allandoan megzabalod a maradekot a sajat kajadon felul.
Mar csak ezert se eszek a gyerekem utan, na meg azert se, mert nem akarok, koszi.
Hala az egnek ez senkinek nem problema a csaladbol :D
f#szért kell egy férfit MINDENÉRT b#szogatni?
szedjél nyugtatót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!