Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem hajlandó megenni azt, amit a gyerekek meghagytak?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves fiunk ès egy 5 éves lányunk van. A férjemnek nagyon nagy étvágya van. Nem egyszer volt olyan, hogy ettünk ès még szedni akart én meg mondtam, hogy egye meg amit a kicsi meghagyott a felét ott hagyta. Akkor ő hirtelen még sem éhes aztán sunyiban eszik később. Leültem vele beszélni erről, hogy mondja meg őszintén miért nem eszik a gyerekek után. Erre az volt a válasz, hogy soha nem tudta más maradékát megenni. Mondtam neki, hogy dehát ők a saját gyerekei az ő vére. Én nekem ez soha nem okozott gondot még anno az öcsém maradékát is megettem.

Lehet valami kötődési probléma? Amúgy ezt leszámítva jól bànik a gyerekkel.

2022. szept. 19. 16:29
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
89%

az ivás meg az evés két külön dolog

én se ennék senki után, párom után se

2022. szept. 19. 17:19
 22/48 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk sem volt soha divat a gyerekem maradékát megenni. Az már ment a komposztba.
2022. szept. 19. 17:45
 23/48 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem miért probléma hogy nem szeretné az összecsócsált ételt megenni mert mint tudjuk a gyerekek úgy esznek hogy mindent összecsócsálnak és ez undi és én sem enném meg.Edd meg te ha ennyire zavar a maradék és ha előre gondolkodnál akkor nem szednél olyan sokat a gyerekeknek hogy maradék legyen amit nyilván kidobsz és arról nem is beszélve hogy ez mekkora pazarlás.

Hagyd a férjedet nyugton mert megunja és eltávolodik tőled egy ilyen butaság miatt aztán meg sírhatsz hogy mi a baja.

Egyen mindenki annyit amennyit elbír a gyomra és kész.Nem értem miért kell ezen problémázni?Látszik hogy nincs rendes problémád.Ne is legyen!

2022. szept. 19. 17:47
 24/48 anonim ***** válasza:
98%
Mi sem ettük meg egymás maradékát a családban, de páromék simán. Szóval nincs a férjeddel baj.
2022. szept. 19. 17:53
 25/48 anonim ***** válasza:
89%

Sok anyukának sem kéne megennie a gyerekei után, akkor nem panaszkodna, hogy miért hízik.

Elnéztem sógornőmet is, akinek 3 gyereke van. Evett egy emberes adag ételt karácsonykor anyóséknál, aztán még a két kisebb - nem kevés - maradékát is eltüntette.

El is ismerte, hogy ezért nem tud fogyni.

Én sem szeretem a pazarlást, nem így neveltek, de vannak dolgok, amik nem férnek bele.

2022. szept. 19. 18:35
 26/48 anonim ***** válasza:
90%

Igen az én sógornőm is detto ugyanez:D Csak ő panaszkodik hosszasan hogy nem érti miért kövér mikor őneki bizony nincs nagy étvágya.Láttam:)

Ezeket elmondja majd bontja is a chips-et vagy kekszet vagy bármilyen nassolnivalót:) Kicsit ellentmondádos azért a story dehát ahogy érzi.

2022. szept. 19. 18:42
 27/48 anonim ***** válasza:
90%

Egyenes ut az elhizashoz, ha allandoan megzabalod a maradekot a sajat kajadon felul.

Mar csak ezert se eszek a gyerekem utan, na meg azert se, mert nem akarok, koszi.

Hala az egnek ez senkinek nem problema a csaladbol :D

2022. szept. 19. 19:20
 28/48 anonim ***** válasza:
89%

f#szért kell egy férfit MINDENÉRT b#szogatni?

szedjél nyugtatót

2022. szept. 19. 20:01
 29/48 anonim ***** válasza:
76%
Engem addig pofoztak vissza gyerekkent az asztalhoz míg meg nem ettem amit kiszedtek nekem. Öcsémnél már "pudingok" voltak. Engem is kérleltek hogy egyem meg amit öcsém meghagyott de arra már nem voltam hajlandó. Nővérem azonban igen, szóval vendégségben vagy szomszédok előtt azzal dicsekedett hogy ő még a legkisebb tesó nyálas kajáját is meg tudja enni bezzeg én nem. Volt szemkikerekedés meg öklendezés azok körében akik komolyan vették ezt az egyébként igaz sztorit
2022. szept. 19. 20:14
 30/48 anonim ***** válasza:
15%
Nem ertem ebben mi a gusztustalan meg osszecsocsalt. Nyilvan nem azt a maradekot kene megenni, amig mar megragott a gyerek. En meg a parom siman megesszuk, ha valamelyikunk meghagy valamit es siman iszunk egymas poharabol is.
2022. szept. 19. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!