Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem hajlandó megenni azt, amit a gyerekek meghagytak?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves fiunk ès egy 5 éves lányunk van. A férjemnek nagyon nagy étvágya van. Nem egyszer volt olyan, hogy ettünk ès még szedni akart én meg mondtam, hogy egye meg amit a kicsi meghagyott a felét ott hagyta. Akkor ő hirtelen még sem éhes aztán sunyiban eszik később. Leültem vele beszélni erről, hogy mondja meg őszintén miért nem eszik a gyerekek után. Erre az volt a válasz, hogy soha nem tudta más maradékát megenni. Mondtam neki, hogy dehát ők a saját gyerekei az ő vére. Én nekem ez soha nem okozott gondot még anno az öcsém maradékát is megettem.

Lehet valami kötődési probléma? Amúgy ezt leszámítva jól bànik a gyerekkel.

2022. szept. 19. 16:29
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Nálunk anno ez teljesen természetes volt, hogy apám meg anyám megette, amit nem bírtunk megenni. Egy család voltunk nem kellett attól tartani, hogy bárki elkap bármit is.
2022. szept. 19. 16:48
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Ahány család annyi szokás…náluk nem természetes, ennyi. Jól írta itt valaki, szedj akkor kevesebbet a gyerekeknek ha megmarad mindig.
2022. szept. 19. 16:52
 13/48 anonim ***** válasza:
92%

NEM azért, mert elkap valamit, hanem mert gusztustalan más maradékát megenni.

De ha NEKED nem gond, a férjed meg undorodik töle, akkor miért nem TE eszed a maradékokat?

14/48 anonim ***** válasza:
94%
"Egy család voltunk nem kellett attól tartani, hogy bárki elkap bármit is." Na ezt gondold át még egyszer!!!!
 15/48 anonim ***** válasza:
86%
Nem mondod! Még ilyent? Talán a kutya maradékát sem eszi meg boldogan? Nem is értem hogy' mehettél hozzá egy ilyenhez?
2022. szept. 19. 16:55
 16/48 anonim ***** válasza:
95%

Igaza van a férjednek. Ő nem konyhamalac.

A gyerekeknek szedjél kevesebbet. És majd szedsz még, ha mégis kell nekik.

2022. szept. 19. 16:59
 17/48 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy múltkor itt volt a haverja ès pálinkáztak, akkor nem tudták a második körnèl, hogy melyik pohár kié volt. Erre viccelődve mondta, hogy nem baj a pálinka fertőtlenít.

Mondtam is neki, hogy a suttyo haverja után bezzeg tud inni.

2022. szept. 19. 17:01
 18/48 anonim ***** válasza:
97%
Berúgva sajnos én is sok olyan dolgot teszek amit józanon nem tennék😅
2022. szept. 19. 17:03
 19/48 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen normális. Én sem eszem meg senkinek a maradékát. A feleségem poharába beleiszom, az nem zavar.
2022. szept. 19. 17:05
 20/48 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy olvasom a nyitót meg a kommentjeidet, te nem sokra becsülöd a férjedet.

Nem a kajaevés itt a gond, hanem az, hogy szemmel láthatóan azt keresed, mi miatt szapulhatod a férjedet.

Csak vigyázz, mert ezzel lehet megásni a házasságod sírját! Nem mindenki viseli el, ha otthon mindig azt kell figyelnie, mit tegyen vagy ne tegyen, nehogy belekössön a párja.

2022. szept. 19. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!