Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a gyerekeim...

Mit tegyek, ha a gyerekeim nem akarják már látni a férjemet? Soha többé.

Figyelt kérdés

Én egy elég elfogadó személyiség vagyok, nem tudok haragudni senkire sem, többnyire a jelenben működöm, és nem nagyon emlékszem a traumatikus dolgokra. Sokáig azt hittem, normális az, hogy "bántanak" és sokat sírunk a férjem ámokfutásai miatt, azonban mára már tudom, hogy nagyon nem az.

A legnagyobb gyermekem már 26 éves és mivel ez azóta tart, hogy ő megszületett, és még most sem tudtam kilépni belőle, nem látogat már minket soha, és velem is megszakította a kapcsolatot. A gond az, hogy a férjem ettől egyre dühösebb, szerintetek hogy lehetne őket kibékíteni?

2022. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
92%
Méghogy megvédte őket... Egyem meg. Minket konkrétan ott hagyott a faterral, amikor a húgom is felsős lett általánosban, és külföldre menekült. Nálunk agresszív alkoholista volt, nem csak a szavakkal bántalmazó fajta. Egyikünk sem gondolja úgy, ahogy meg lettünk volna védve, ha marad. Annyi, hogy az ágyhoz kötött öreg dolgait most én intézem, mert nem vagyok olyan szr ember, mint ők, a tesóm meg rohant anyánk után, mert annyira megnyomorította, hogy ott hagyta, hogy most ki nem mászik a popójából. Ez sem egy egészséges sztori a gyerekek felöl. Szóval jah, a tieid biztos jól vannak. Ugyanolyan hibás az, aki tűri és kiteszi ennek a kölykeit akikért felelősséget vállalt. Nagyon nem vagyok vallásos, mert ugyan milyen isten az, aki ezt hagyja, de remélem, hogy mindkettő égni fog ezért
2022. szept. 7. 11:21
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Válj el.

Csak végre egyszer kóstólj bele abba, milyen amikor önmagad lehetsz.

2022. szept. 7. 15:34
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

"őket mindig óvni, szeretni, és amennyire lehet, védeni tőle,"

Na ezt pont NEM csináltad!!! Komolyan nem érted miért nem megy a gyermeked 26 évesen, miért nem áll Veletek szóba?

2022. szept. 7. 15:48
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Hm.. Becammogsz beadod a válási papírt, oszt ennyi.

senkinek nem kell semmit elhinni. Ennyi.

2022. szept. 7. 21:07
 55/55 anonim ***** válasza:
38%
remélem mostis ver
2022. szept. 9. 00:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!