Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a gyerekeim...

Mit tegyek, ha a gyerekeim nem akarják már látni a férjemet? Soha többé.

Figyelt kérdés

Én egy elég elfogadó személyiség vagyok, nem tudok haragudni senkire sem, többnyire a jelenben működöm, és nem nagyon emlékszem a traumatikus dolgokra. Sokáig azt hittem, normális az, hogy "bántanak" és sokat sírunk a férjem ámokfutásai miatt, azonban mára már tudom, hogy nagyon nem az.

A legnagyobb gyermekem már 26 éves és mivel ez azóta tart, hogy ő megszületett, és még most sem tudtam kilépni belőle, nem látogat már minket soha, és velem is megszakította a kapcsolatot. A gond az, hogy a férjem ettől egyre dühösebb, szerintetek hogy lehetne őket kibékíteni?

2022. szept. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:

Most már nem tudok elválni tőle, túl sok minden köt hozzá, és már úgyse lenne sok értelme, hiszen a gyerekeim eléggé belebetegedtek ebbe, én rugalmasabban tudom ezt kezelni.

Próbáltam őket mindig óvni, szeretni, és amennyire lehet, védeni tőle, ha nem védtem volna meg őket sokszor a dühkitörések közben, lehet, hogy 1 milliószor nagyobb bajok történtek volna.

2022. szept. 6. 15:56
 2/55 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ezt te komolyan kérdezed, hogy egy mérgező, agresszív közegből kilépett gyereket hogyan tudnál visszaédesgetni? Sehogy.
2022. szept. 6. 15:58
 3/55 A kérdező kommentje:
de én sosem voltam velük mérgező, szerettem őket, vigasztaltam őket, amikor a férjem bántotta őket verbálisan vagy fizikailag..engem is nagyon sokat bántott, csak akkor annyira féltünk, hogy az agyam sokszor torzította az emlékeket
2022. szept. 6. 15:59
 4/55 A kérdező kommentje:
együtt sírtunk mindig, én sosem ellenük voltam
2022. szept. 6. 15:59
 5/55 A kérdező kommentje:
a férjem pedig a külvilág szemében egy nagyon befolyásos, sikeres ember, sokan szeretik, senki nem hitt volna nekünk, esélyünk sem volt
2022. szept. 6. 16:00
 6/55 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem kamu. Ilyen kapcsolatban csak egy írástudatlan, szellemi fogyatékos marad 26+ éven át. A kérdező iskolázott, választékos szókinccsel rendelkezik. Kamu.
2022. szept. 6. 16:02
 7/55 anonim ***** válasza:
97%

De, te is mérgező voltál. Eltűrted, hogy a férjed bántsa a gyerekeidet és nem segítettél nekik.

A helyükben soha többet nem beszélnék veletek.

2022. szept. 6. 16:03
 8/55 anonim ***** válasza:
99%
Kérdező, nem léptél ki, nem váltál el, most sem hagyod el, tehát valahol hagytad hogy bántsa őket. Ezért mérgesek rád is a gyerekeid.
2022. szept. 6. 16:03
 9/55 anonim ***** válasza:
96%
Semmit, és ne is akard sehogy befolyásolni egy 26 éves felnőtt viselkedését az apja irányába, mert téged se szívesen lát majd.
2022. szept. 6. 16:06
 10/55 A kérdező kommentje:
Igen, persze, mindenki szerint szellemi fogyatékos vagyok, de nem mindenki képes viharos drámai válásokra, mert vannak emberek, akiktől kb. lehetetlen megszabadulni. Most már látom, hogy óriási hibát követtem el, de nem értem min változtatna az, ha most elválnék.
2022. szept. 6. 16:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!