Mit tegyek, ha a gyerekeim nem akarják már látni a férjemet? Soha többé.
Én egy elég elfogadó személyiség vagyok, nem tudok haragudni senkire sem, többnyire a jelenben működöm, és nem nagyon emlékszem a traumatikus dolgokra. Sokáig azt hittem, normális az, hogy "bántanak" és sokat sírunk a férjem ámokfutásai miatt, azonban mára már tudom, hogy nagyon nem az.
A legnagyobb gyermekem már 26 éves és mivel ez azóta tart, hogy ő megszületett, és még most sem tudtam kilépni belőle, nem látogat már minket soha, és velem is megszakította a kapcsolatot. A gond az, hogy a férjem ettől egyre dühösebb, szerintetek hogy lehetne őket kibékíteni?
Most már nem tudok elválni tőle, túl sok minden köt hozzá, és már úgyse lenne sok értelme, hiszen a gyerekeim eléggé belebetegedtek ebbe, én rugalmasabban tudom ezt kezelni.
Próbáltam őket mindig óvni, szeretni, és amennyire lehet, védeni tőle, ha nem védtem volna meg őket sokszor a dühkitörések közben, lehet, hogy 1 milliószor nagyobb bajok történtek volna.

De, te is mérgező voltál. Eltűrted, hogy a férjed bántsa a gyerekeidet és nem segítettél nekik.
A helyükben soha többet nem beszélnék veletek.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!